Lugano'dan Aziz Yldırım'a ağır sözler!

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Diego Lugano, futbol oynadığı dönemdeki başkanları Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2020 18:26 GÜNCELLEME 26.04.2020 11:05 Fenerbahçe
Lugano'dan Aziz Yldırım'a ağır sözler!
Lugano'dan Aziz Yldırım'a ağır sözler!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Diego Lugano, Türkiye günleri ve bunun dışında birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

İşte Lugano'nun açıklamaları;

Türkiye'de yaşadıklarımdan 10 tane kitap yazabilirim. Türkler, Uruguaylılara çok benziyor, bir anda yükseliyorlar. 1000'lerce anım var. İlk yılımda Ümit Özat kaptandı, Alex gibi bir oyuncu vardı ve 100. yılda şampiyon olmalıydık. Hayatımda böyle bir baskı görmedim.

 

 

BAŞKAN ÇOK GERGİNDİ

Bir gün yemekteydik, yabancılar maaşları alamadığı için sinirliydi ve kaptan bana, 5 aylık maaşını alamadığını söyledi. Tercümana başkan ile görüşmek istediğimizi söyledik ama ondan önce başkan ona, ikimizle konuşmak istediğini söylemiş. Maça çıktık, kazandık ve sonra ofisine gittim. Ofisine gidince, el kol hareketleriyle bir şeyler anlatmaya başladı, hiçbir şey anlamadım. Sinirli bir Türk, başka kimseye benzemiyor. Masaya vurdu, bir şeyleri tekmeledi, bizi tehdit mi ediyordu anlamadım. Konuşmak istediğimizde de bizi ofisten attı. Tercüman çevirmek istemedi. Çok gergindi. 100 yıllık bir kulüpte olduğumuzu, 25 milyon taraftarı olduğunu ve Güney Amerikalıların maçtan 1 gün önce para konuşmasının kabul edilemez olduğunu söylemiş. Halbuki biz hiçbir şey söylememiştik.

İSTEDİĞİNİ YAPMA HAKKI VARDI

Ertesi gün kaptana gittim, bizim onu da savunmak istediğimizi söyledim, herkesi savunmak istediğimizi belirttim. Bana, 'Senin benim hakkımı korumanı mı istedim' dedi. 'İstediysem, özür dilerim' dedi. Benim tek başıma bu durumu yarattığımı söyledi. Çok başka bir kültür olduğunu söyledi. Orada başkanın istediğini yapma hakkı vardı.

Kaptan olmak, soyunma odasının kontrolünü elinde tutmak, bir sır gerektirmiyor. Önemli olan, kendin olmak. Her gün düzenli olarak gösterdiğin belli bir davranış modelin varsa, bu senin saygı görmeni, sevilmeni sağlıyor.

SUAREZE YAPILAN BARBARLIKTI

Suarez'in Chiellini'yi ısırdığı maç... O ana kadar neler yaşandığına da bakmak lazım. Tüm maç boyunca onu kovaladılar. Kulübeden sürekli onu provoke ettiler. Bu sadece bir ısırık değildi, bu maçtan sonra Suarez'e büyük bir ceza verildi ve kariyerinin en iyi 2 yılında Uruguay forması giyemedi. Ona karşı olan tutum, barbarlıktı.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • K.osmanoglu.van 3 yıl önce Şikayet Et
    herzaman disiplin iyidir başka ülkede kazandiginizin iki üç katı para kazandınız ve gittiniz orda bu parayı bulamadınız ve futbolu bıraktınız lugano
    Cevapla
  • Sinasi 3 yıl önce Şikayet Et
    Gazeteler koronodan dolayı haber üretemiyor.ondan dolayı sayfa doldurmak için asparagas haber yayınlıyorlar.
    Cevapla
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    adam olan zamanında konuşur yürek meselesi sonradan konuşmanın bir sürü ismi anlamı vardır ve boştur
    Cevapla
  • FERHAT 3 yıl önce Şikayet Et
    paranı alamadıgın ıcın 5 yıl kaldın demi FERNERBAHÇE de
    Cevapla
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım ı beğenmiyenler ali koç tan memnun musunuz nasıl geldi geleli hiç bir başarı yok hemde rakiplerinin de çok başarılı olmadığı bir zamanda niye kulup yönetmek fabrika yönetmeye benzemiyor oradaki makinalar Demir değil istediğin kadar kapasite çoğaltmıyor onlar insan insan gücüyle çalışıyor yetmeyenin yanına bi tane daha koyamıyorsun herkes eşit iyisinden 11 tane bulup onları sahada oynatcaksın yani bu ne demek ALİ KOÇ BU İŞİ AZİZ YILDIRIM KADAR YA PA MAZ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR