Fenerbahçe'den Gökhan ve Caner paylaşımı!

Fenerbahçe, Gökhan'ın sarı-lacivertli forması ile Beşiktaş'a attığı gol ve Caner'in Kartal'a karşı asistini paylaştı. Bu gelişme transfer mesajı olarak yorumlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2020 09:40 GÜNCELLEME 03.05.2020 10:21 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Gökhan ve Caner paylaşımı!
Fenerbahçe'den Gökhan ve Caner paylaşımı!

Fenerbahçe'nin bu sezon Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a attığı golün şiddetini 'iftar topu'na benzeterek yaptığı "İstanbul için iftar vakti" paylaşımı farklı bir boyuta ulaştı. İki takım arasında sosyal medyada atılan eski goller üzerinden tatlı bir rekabet oluşurken, Fenerbahçe'nin içinde Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün yer aldığı son paylaşımları dedikoduları beraberinde getirdi.

Gökhan Gönül ve Caner detayı

Fenerbahçe, önceki gün yaptığı paylaşımda Gökhan Gönül'ün Sarı-Lacivertli forma ile Beşiktaş'a attığı gole yer verdi. Caner'in asistiyle Volkan Şen'in Beşiktaş'a attığı gol de paylaşıldı. Beşiktaşlı Gökhan ile Caner'i yeniden transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin paylaşımları bir transfer mesajı olarak da yorumlandı.

Sözleşmeleri sona eriyor

3 sezon önce Beşiktaş'a giden Caner ve Gökhan'ın sözleşmeleri sezon sonu sona eriyor. Takvim'in haberine göre özellikle Caner'in Sarı-Lacivertliler'e daha yakın olduğu, Gökhan ile de Kanarya arasında temaslar olduğu biliniyor. Fenerbahçe'nin Caner transferinde yaptığı teklifle Beşiktaş'ın bir adım önünde olduğu iddia ediliyor.

 

 

YORUMLAR 4
  • Nef'i 3 yıl önce Şikayet Et
    Açık konuşayım bu iki isimden biri veya ikisi tekrar bu kulübün formalarını giyerse yeni sezonda forma satın almayacağım. Tek kuruşum kulübe gitmeyecek. Hiç bir mazeretleri yoktu ezeli rakibe gitmeleri için. Başka kulüpler de onları kadrolarında görmek isterlerdi eğer Fenebahçe içinde durmaları mümkün değilse. Ama onlar bunu tercih ettiler her ne kadar para için değil deseler de. ( GG'nin ekmek parası muhabbeti insanı ayrı bayıyor.)
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlar 35-36 yaşında... neyin peşinde bunlar!!
    Cevapla
  • Samet Doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep boş işler. Hala aynı bu kulüpler ilgileniyorum de fiyat yükselt rakibin zarar etsin. Battınız ulan battınız hala neyin kafasını yaşıyorsunuz?
    Cevapla
  • Kanzey 3 yıl önce Şikayet Et
    Neyini paylaşıyorlar fb yi satıp giden oyuncuların
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR