İşte Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e yaptığı teklif

Fenerbahçe, sözleşmesinin biteceği Beşiktaş'taki geleceği belirsiz olan deneyimli Gökhan Gönül için düğmeye bastı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2020 09:35 GÜNCELLEME 04.06.2020 09:44 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e yaptığı teklif
İşte Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e yaptığı teklif

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün transferi için harekete geçti. Sarı- Lacivertliler, Beşiktaş'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübünden yeni mukavele için geri dönüş alamayan deneyimli oyuncunun kapısını çaldı, teklifini iletti.

800 BİN EURO + KAPTANLIK

Eski sağ bekini 4 yıl aradan sonra takıma döndürmek isteyen Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki yıldıza yıllık 800 bin Euro nakit para önerdiği bildirildi.

Gökhan Gönül son senesinde Beşiktaş'ta 1.7 milyon Euro kazansa da salgın sonrası talep edilen yüzde 50'lik maaş indirimi sonrası Beşiktaş'tan alabileceği ücret Kanarya'nın önerdiği rakama iniyor. Fenerbahçe'nin eski oyuncusuna yaptığı teklifte paranın yanı sıra takım kaptanlığı da bulunuyor.

Yeni sezonda sportif direktör olması beklenen Emre'nin kaptanlık için Luiz Gustavo'yu düşündüğü, ancak Gökhan Gönül transferi gerçekleşirse, Gustavo ile Gökhan'ın kaptanlığı birlikte yürüteceği kaydedildi. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 5
  • Atakan Kayalar 3 yıl önce Şikayet Et
    Aha şimdi büyük takım olur
    Cevapla
  • Arapası 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulübü inanın ben daha iyi yönetirim.
    Cevapla
  • Taner 3 yıl önce Şikayet Et
    FB büyüklerin takımıdır. Çünkü Emre Belözoğlu39,5; Engin İpekoğlu 38,5; Volkan Demirel 37,5; Toni Schumacher 37; Roberto Carlos 37; 35; Pierre van Hooijdonk 35 yaşında top oynamıştı. Şimdi ligin bütün büyüklerini alır ve yine en büyük takım olur. Tabi yaş ortalamasında !
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok komiksin...ahahahahah...esprimi yaptın şimdi...üşenmeden de yazmışsın ya...
    Cevapla
  • Murti 3 yıl önce Şikayet Et
    Geleceğin takımını kurmak için geçmişte gönderdiğin oyuncuya bel bağlıyorsun! Bir de geçmişte gönderdiğin futbolcunun geleceği yok yaş haddinden emekli olması lazım! Bu fener hakikaten büyük takım!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR