Fenerbahçe'den Okan Buruk'a teklif!

Emre Belözoğlu son olarak Başakşehir'i çalıştıran Okan Buruk'a teknik direktörlük görevini teklif etti ancak Okan Buruk teklifi kabul etmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 09:38 GÜNCELLEME 08.06.2020 09:39 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a teklif!
Fenerbahçe'den Okan Buruk'a teklif!

Fenerbahçe, teknik direktör arayışlarını tüm hızıyla sürdürürken gündeme gelen bir isim Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'tu...

 

 

OKAN BURUK KABUL ETMEDİ

Emre Belözoğlu ile hem Galatasaray hem Inter'den takım arkadaşı olan Buruk, sarı-lacivertlilerin gelecekteki sportif direktörü tarafından ısrarla teknik direktörlük pozisyonu için istendi. Okan Buruk, Emre Belözoğlu'nun ısrarlı tutumuna rağmen teklifi kabul etmedi.

 

 

Okan Buruk'un kariyer planlamasında en az 2 sezon daha Medipol Başakşehir'de kalmak olduğu ifade edildi. Okan Buruk'un ikinci sezonun sonunda ise UEFA Kupası'nı kazandığı Galatasaray teknik direktörlüğünü hayal ettiği gelen bilgiler arasında...

Galatasaray alt yapısından yetişen ve sarı-kırmızılı ekibin tarihi zaferler kazandığı 1996- 2000 takımının da en önemli parçalarından olan Okan Buruk sarı-kırmızılı forma ile kariyerinde 280 maça çıkarken 40 gol atıp 48 kez de asiste imza attı.

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • H. YEDİPINAR 3 yıl önce Şikayet Et
    AYKUT KO-CA-MAN GERİSİ HAVa
    Cevapla
  • gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    2008 de zico fb ye avrupada altın çağını yaşattı ,şampiyon yapamadı diye yollandı.Ben olsam zico yu tekrar fenere alırdım.
    Cevapla
  • Bayın 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin once bir baskana ihtiyaci var. Ayrica Galatasaray kokenli olan bir hoca Fenerde is yapmaz yapamaz. Koskoca Fenerbahcenin tarihindeki onca futbolcudan cikan o kadar teknik direktor var. Gidin Erol Bulutla gorusun...
    Cevapla
  • Ercan EKER 3 yıl önce Şikayet Et
    GS ya maç satıp şampiyon yapan bir adam FB ye asla gelemez. gelirse ALİ KOÇ un sonu olur. FB liler de takım tarafyarlığını bırakır. Kimse geçmişi unutmaz.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan boş beleş seni
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Teklif eden gs nin sürünü içimiş galiba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR