Nihat Özdemir istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü üyeliğinden istifa etti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2020 15:35 GÜNCELLEME 17.06.2020 16:33 Fenerbahçe
Nihat Özdemir istifa etti!
Nihat Özdemir istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Kulübü kongre üyeliğinden istifa etti.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, sarı-lacivertli kulüpten ihraç edilmesi için 9 Haziran 2020 tarihinde Fenerbahçe Yönetim Kurulu tarafından disipline sevk edilmişti. Sevk belgesini içeren mektup bugün eline ulaşan Nihat Özdemir, Fenerbahçe Spor Kulübü üyeliğinden istifa etti.

Fenerbahçe Kulübü'nden Nihat Özdemir'e gönderilen mektupta, "Hakkınızda açılan disiplin soruşturması ile ilgili savunmanızı yapmak üzere soruşturma günü olan 7 Temmuz Salı günü saat 16:00'da hazır bulunmanız, yazılı beyanda bulunmanız veya yasal bir temsilci görevlendirmenizi aksi halde Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Tüzüğünün 49'uncu maddesinin 5'inci bendi uyarınca soruşturmanın yokluğunuzda yapılarak karar verileceği hususunu bilgilerinize rica ederim" ifadeleri kullanıldı.

Nihat Özdemir'den ise Fenerbahçe Spor Kulübü'ne gönderilen mektupta şu ifadeler yer aldı: "09.06.2020 tarihli disiplin soruşturması yazınız 17.06.2020 itibarıyla tarafıma tebliğ edilmiştir. İlgili yazı üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliğinden istifa ettiğimi bilginize sunarım. Gereğinin yapılmasını rica ederim."

 

YORUMLAR 117 TÜMÜ
  • nihat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli olmuş fenerbahçeli olduğu için sırf tarafsız davranacağım diye bu sene resmen feneri biçtiler bugün nihat özdemir başkan olmasaydı fenerbahçe bu kadar kötü duruma düşmezdi fakat bu kafaya sahip nihat özdemir o koltukta oldukça fener için sıkıntılı
    Cevapla
  • ABDULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru olan budur. Federasyon başkanının bütün klüplere eşit mesafede durması gerekir. Bu yetmez, federasyonda ya hiç bir klüple organik bağı olmayan kişilerin görev yapması, ya da her klüpten birer temsilcinin bulunması gerekir.
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    istifa etmesi gereken Koç Ali
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadarda iyi fenerbahçeliymiş..
    Cevapla
  • Ofli 3 yıl önce Şikayet Et
    FB başarilariyla ilgilenin boş işlerle uğraşmayı bırakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR