Erol Bulut'a sitem! 'Tolga'nın dokunulmazlığı mı var?'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Tolga Ciğerci'ye ilk 11'de görev verince sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 12:46 GÜNCELLEME 22.09.2020 12:48 Fenerbahçe
Erol Bulut'a sitem! 'Tolga'nın dokunulmazlığı mı var?'
Erol Bulut'a sitem! 'Tolga'nın dokunulmazlığı mı var?'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Tolga Ciğerci'ye ilk 11'de görev verince eleştirilerin hedefine yerleşti.

 

 

Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada, "Bu Tolga Ciğerci'nin olayı nedir? Bu kadar dokunulmazlığı neden var anlamıyorum. Teknik adamlar değişse de formayı hep o giyiyor. Sanırım sahadaki katkısını bir tek biz göremiyoruz. Hocam Tolga'yı çok seviyorsan onu tek 6 numara oynat. Gustavo yedek kalsın" yorumları yaptı.

Bu arada Tolga 68'de yerini Mert Hakan'a bıraktı.

 

 

HERKES VAR FORVET YOK!

13 ismi renklerine katıp transfer şampiyonu olan Fenerbahçe yönetiminin, her mevkiye adam alıp Vedat'ın yerine forvet almaması da dün eleştirileri beraberinde getirdi. Taraftarlar "2 aydır neden bir golcü alınmadı" yorumu yaptı.

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    samatta kesinlikle kiralık yada bonservisiyle olmazsa olmaz. hatay maçında olsaydı en az 2 gol atardı.bir de yanlış kadro oluştu 3 tane ön linere olmaz tolga oynayamadı oyunu yavaşlattı pozisyonları öldürdü.tolga kadro dışı olmalı.yerine oynat ömer faruk beyazı kesin galibiyet vardı.
    Cevapla
  • Fener 3 yıl önce Şikayet Et
    3.5.2 sistem açık orta saha sol rodriges kesin olmazsa olmaz sağ sinan orta sol haf deniz orta sağ haf hakan yandaş göbek gustavo ileri ikili tiam. Valencia defans sol novak tiserand gökhan fenere yıkıcı golcü lazım
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    yeminle bu Fenerliler futbolun f sinden anlamıyirlar. Thiam gibi golcu kimde var Allahınızı severseniz? problem Fener bir takım değil daha, 13 futbolcu alabilirsin ancak bir de uyum lazim.
    Cevapla
  • kadife 3 yıl önce Şikayet Et
    işler kötüye gitti mi hemen buna saldırıyor herkes, şu an tam anlamıyla hazir olan tek futbolcu kötüde oynamadı iki maç
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    mesele Tolga değil 3 tane defansif orta sahanın aynı anda olması. Tkımın hücum gücü kalmıyor orta saha da en azından bir top dağıtıcın olmalı. Gustavo Tolga Mehmet topal De souza dan iyi değil. Aynı ağır aksak futbol. Olmaz oldurmaya da çalışsalar olmaz. Bu kadar olur.
    Cevapla
  • Seroo 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha atak.. son vuruş lar daha İYİ... daha baskılı.. hdaha hızlı... fener bahçe istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR