Cavani'nin Fenerbahçe'den istediği rakam şoke etti!

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Edinson Cavani, 3 milyon € imza parası ve yıllık 3.5 milyon € net ücretten 4 senelik sözleşme isteyince görüşmeler başlamadan bitti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2020 11:26 GÜNCELLEME 23.09.2020 11:27 Fenerbahçe
Cavani'nin Fenerbahçe'den istediği rakam şoke etti!
Cavani'nin Fenerbahçe'den istediği rakam şoke etti!

Vedat Muriqi'nin Lazio'ya satılmasının ardından golcü arayışlarına başlayan Fenerbahçe'nin bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferinin perde arkasıyla ilgili Akşam Gazetesi'nde önemli bir habrr yer aldı.

 

 

EROL BULUT, CAVANI'Yİ İSTEDİ

Kosovalı golcü Vedat Muriqi'nin gideceğinin kesinleşmesinin ardından Sarı-Lacivertliler'in çiçeği burnunda teknik direktörü Erol Bulut, yönetimden Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Edinson Cavani'yi istedi. Bulut'un ısrarcı tavrı sonrasında sportif direktör Emre Belözoğlu, Uruguaylı süper starın menajeriyle irtibata geçti ve şartlarını sordu.

 

 

4 YIL İÇİN 17 MİLYON EURO! GÖRÜŞMELER BAŞLAMADAN BİTTİ

Benfica ile anlaşamayan Cavani, Fenerbahçe'den teklif gelmesinin ardından adeta kulübün tapusunu istedi. 33 yaşındaki süper star, Sarı-Lacivertliler'den bonservisi olmadığı için 3 milyon euro imza parasının yanı sıra, 3,5 milyon eurodan 4 senelik bir sözleşme talep etti. Bonuslar hariç Uruguaylı yıldızın 4 yıllık maliyeti 17 milyon euro, Güncel kurla tam 153 milyon TL olacağı için yönetim geri adım attı ve görüşmeler başlamadan sona erdi.

REAL MADRİD'İN GÜNDEMİNDE

Fenerbahçe'den olumlu yanıt alamayan Cavani'nin, İspanyol devleri Atletico Madrid ve Real Madrid ile görüşme yaptığı Fransız basını tarafından iddia edildi.

3 KEZ GOL KRALI OLDU!

2013 yılında İtalyan ekibi Napoli'den PSG'ye tam 64 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle transfer olan tecrübeli golcü, 7 yıl boyunca Fransa'da 301 maça çıktı ve 200 gol, 43 asistlik performans ortaya koydu. Uruguaylı yıldız, Fransa'da ve İtalya'da forma giydiği dönemlerde toplamda 3 kez gol krallığı tacını da taktı.

KAYNAK : Akşam
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • olur bu iş 3 yıl önce Şikayet Et
    bence bu konu hakkında görüşülebilir
    Cevapla
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar az isteyeceğini sanmıyorum. Tolgaylar, Alperler bile 2 milyon euro alıyorlardı. Kruse 4 milyon euro alıyordu. Kruse Cavani'nin yanında top toplayıcı kalır.
    Cevapla
  • cevat 3 yıl önce Şikayet Et
    3.5 vallahi bedava böyle oyuncu için. fransada net 9 milyon aliyor senelik haberde yanlışlık var 6 dan asagi istemez cavani
    Cevapla
  • dadas25 3 yıl önce Şikayet Et
    4 senelik sozlesme harici hersey gaet normal falcao veya daha oncekiler bedavaya mi geldi sanki...
    Cevapla
  • poyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    suan Türkiye sartlarinda hicbir kulup yuksek maliyetli oyuncu alma kapasitesine sahip degil. bosa hayal kurmayalim. yerli oyunculara alt yapiya agirlik verelim tek kurtulus bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR