Serdar Aziz'in menajerinden ayrılık açıklaması

Serdar Aziz ile sarı-lacivertli kulüp arasında "iplerin koptuğu" haberi hakkında oyuncunun menajerinden bir açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2020 15:09 GÜNCELLEME 23.09.2020 15:09 Fenerbahçe
Serdar Aziz'in menajerinden ayrılık açıklaması
Serdar Aziz'in menajerinden ayrılık açıklaması

Fenerbahçe'nin Serdar Aziz ile yollarını ayıracağı yönündeki iddialar için ilk açıklama geldi.

 

 

Serdar Aziz'in menajeri, Fenerbahçe'den şu ana kadar kendilerine hiçbir bilgilendirme gelmediğini vurgulayarak, "Fenerbahçe kulübünden bize hiçbir bilgi gelmedi; dolayısıyla Serdar Aziz için çıkan haberlerin bizim için bir anlamı yok. Serdar Aziz çok iyi bir profesyoneldir ve hem sportif hem de psikolojik olarak her zaman çok dayanıklıdır; bu çıkan haberlerden asla etkilenmez" dedi.

Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunun altını çizen milli futbolcunun menajeri, "Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2 yıl daha devam ediyor ve Serdar da teknik ekibin takdiri doğrultusunda hizmet vermeye devam edecek. Serdar, futbolun olası sürprizleri karşısında her zaman dayanıklıdır. Serdar, dün olduğu gibi bugün de yarın da Fenerbahçe'ye hizmet verecek" şeklinde konuştu.

 

 

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 4
  • Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir oyuncu olsa fatih Terim yollarmıydı
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    her zaman bir istikrar ve devamlılık problemi oldu ama Galatasaray'dan kovulduğu için onun hırsıyla Biraz bir şeyler yapmaya çalıştı Fener'de ama yine de istikrarı sıkıntılı bir topçu.
    Cevapla
  • edi 3 yıl önce Şikayet Et
    yaradan yuru ya kulum dediği zaman yurursun kapı gibi fenerde daha 2 yıl yatarı ver hıc yoksa yatarında 4 milyon avro yatar...paralara bak vizyona bak oyuncuya bak yazık ulan yazık yapma transfer yapsan da rezil oynuyorsun bıra bari borçlar erisin...
    Cevapla
  • Gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım ama Türk kulüpleri kazansın artık özellikle yabancı oyunculara verdiklerimiz yeter zaten Avrupa da başarı da yok Türkiye de doğmuş büyümüş oyuncuların tamamından Devlet %70 vergi alsın artık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR