Erol Bulut: Maalesef 2 puan kaybettik

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, Galatasaray ile oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2020 21:38 GÜNCELLEME 27.09.2020 21:57 Fenerbahçe
Erol Bulut: Maalesef 2 puan kaybettik
Erol Bulut: Maalesef 2 puan kaybettik

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, 0-0 biten Galatasaray maçını değerlendirdi.

 

 

İşte Erol Bulut'un sözleri:


"Başlangıç itibariyle oynadığım için mutluyum. Uzun zamandır bugünü bekliyordum. O gün, bugündü. Kazanabilirdik ama maalesef 2 puan kaybettik. İlk başlarda futbolcularımı tebrik ediyorum. Her şeyi yaptık kazanmak için. Gol pozisyonuna da yeterince iyi girdik. Rakibin de birkaç pozisyonu var. Genel anlamda güzel bir maç oldu. Yeni gelenler iyi performans gösterdi ama istediğimiz, yüzde 100 durumda değiller. Bugünkü performanstan memnunum."

"Pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Orada arayış içerisindeyiz. Kanatta kim daha iyi, merkezde kim daha iyi... Samatta aramıza katıldı. Forvette yerini alacak. Sağında, solun, arkasında kimi oynatabiliriz, hangisi daha iyi, çalışıyoruz. Kamp dönemi maalesef 1 ay geçti. Tüm futbolcular elimizde yoktu. Orada eksiğiz, geriden geliyoruz. Galatasaray, geçen seneden birlikte, uyumlu."

"Haftaya Karagümrük var ve sonrasında ara var. Daha iyi döneceğiz aradan. Kafamdaki 11 yavaş yavaş şekilleniyor, yavaş yavaş."

 

Galatasaray karşısında ilk 11'de 7 yeni futbolcuya şans tanıdıklarını vurgulayan Bulut, şöyle devam etti:

"Yeni oyuncularımız sahaya daha iyi bir görüntü yansıttı. Önümüzdeki hafta Fatih Karagümrük ile oynayacağız, sonra milli ara var. Milli aradan sonra daha iyi seviyeye geleceğimizi düşünüyorum. Şu an hücumda ve kanatlarda biraz arayış içerisindeyiz. Kimi birlikte sahaya süreceğiz, uğraşıyoruz, araştırıyoruz. Bugün sahada güzel bir görüntü vardı. Sadece son vuruşlarda biraz eksik kaldık."

Sergilediği performanstan ötürü Ozan Tufan'ı tebrik eden Bulut, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ozan'ı tebrik ediyorum, bugün çok iyi bir maç oynadı. Bugünkü hedefimiz rakibin sol tarafını kapatıp sağ stopere topu yönlendirmekti. Ozan'ın da ona baskı yapmasını istemiştik, o da bunu çok iyi yaptı. Birkaç gol pozisyonuna da girdi. Şutu da vardı ama olmadı. Atsaydı öne geçecektik. Futbolda sadece 1 futbolcuyla gol atılmıyor. 11'i ile gol atılıyor. O yüzden önümüzdeki haftalarda bu takım birbirine daha iyi uyum sağladığında goller gelecektir."

 

 

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Pukay32 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray kalesini tutan şutunuz yok.. Erooool.. Bizimkiler biraz becerikli olsa maç en az 3-0 biterdi..
    Cevapla
  • SITKI 3 yıl önce Şikayet Et
    hangi gol pozisyonundan bahsediyor fenerin gol pozisyonu yoktuki hiç
    Cevapla
  • KARTAL 3 yıl önce Şikayet Et
    GS, 10 günde 4. maçını oynuyor. Kafa bir taraftan Rangers maçında, maçı yüksek tempoda oynasa 60. dakikada GS dökülecek. FB, 3. resmi maçına çıkıyor, hala yenilmeme derdinde. Erol Hoca, iyi bir hoca ama bu maç stratejisi yanlış. Kazanmaya çıkmalıydı. (KAZANACAK OYUNCULARI DA VARDI) Geçen sene aynı hatayı Ersun yaptı. FB'yi havaya sokacak iyi bir oyun ve şaşaalı bir galibiyet lazımdı.
    Cevapla
  • mehmet seyitoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    fb defansı düzetti orta saha her ne kadar sosa hazır degilsede iyi olacak ileri üçlüde hazır gibi fb yakında şaha kalkacak
    Cevapla
  • MİY33 3 yıl önce Şikayet Et
    1 puan kazandıniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR