Erol Bulut: Oynamak isteyen bunu göstermek zorunda!

Erol Bulut, oyuncularıyla yaptığı her konuşmada camianın şampiyonluk beklentisinin altını çiziyor. Başarılı çalıştırıcı, dünkü idmandan önce de oyuncularını etrafına topladı, bu konuda hatırlatma yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2020 14:11 GÜNCELLEME 08.10.2020 14:11 Fenerbahçe
Erol Bulut: Oynamak isteyen bunu göstermek zorunda!
Erol Bulut: Oynamak isteyen bunu göstermek zorunda!

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, oyuncularıyla yaptığı her konuşmada camianın şampiyonluk beklentisinin altını çiziyor. Başarılı çalıştırıcı, dünkü idmandan önce de oyuncularını etrafına topladı, bu konuda hatırlatma yaptı.

45 yaşındaki teknik adam, "Yönetim transfer döneminde üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Her mevkide kaliteli isimlere sahibiz. Forma rekabeti bu sezon bize çok şey katacak. Oynamak isteyen bunu göstermek zorunda. Bundan sonra top bizde. Sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışacağız. Sahada olduğumuz her dakika formanın hakkını vereceğiz. Şimdilik tribünde olmasalar da 12. adamın desteğini de arkamıza alarak şampiyonluğa uzanacağız. Bizim için bunun dışındaki her sonuç başarısızlıktır" dedi.

 

YORUMLAR 5
  • futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    transferlerdeki rakam oyunlarınıza kimse inanmıyor, boşuna zorlamayın
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye süper ligi şampiyonluğunda bu yılki favori Fenerbahçe, Fenerbahçenin limitini artıran neden ise Vedat Muriçin satışı olmuştur. Muriçin gittiği rakam bizim ligde hatırı sayılır bir rakam onun içindir ki yorumlarınıza siyaseti karıştırmayın. Siyasetin işi gücü yok senin takım ile uğraşacak değil mi?
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonsuz Hükümet desteği,Uyduruk limitler,pahalı transferler,limitlere uymamak karşınızda işte fenerbahçe
    Cevapla
  • Ahmet Sert 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon’la karıştırdın galiba
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    puhahaha aynen kardeşim hükümet desteği o yüzden iki senedir ilk 5 e giremedik uyduruk limitler yüzünden devre arasında transfer yapamadık o yüzden 18 transferi toplam 7 milyon bonservis ile transfer ettik o yüzden 8.5 milyon kar elde ettik transferlerden dimi güzel kardeşim hadi yaylan bakalım daha iyi algı yapan biri varsa yazsın yoruma böyle komik şeyler yazmayın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR