Erol Bulut: Hatalarımızı düzeltmemiz lazım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2021 21:36 GÜNCELLEME 08.03.2021 23:00 Fenerbahçe
Erol Bulut: Hatalarımızı düzeltmemiz lazım
Erol Bulut: Hatalarımızı düzeltmemiz lazım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maça baskılı başladıklarını söyledi.

Bulut'un maç ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:

Maçı değerlendiren Bulut, "Maça istediğimiz gibi başladık. Baskıyla başlamak istiyorduk. İlk yarıda bunu yaptık ve 2-07ı bulduk. Başka pozisyonlarımız da vardı. 3-4 yapabilirdik. İkinci yarıda 2-0'ın da rahatlığıyla rakibe topu verip hızlı hücuma çıkmak istedi oyuncularımız. Kalemizde, görmememiz gereken 3-4 pozisyon gördük. Yine birkaç pozisyon bulduk ve birini değerlendirdik. Kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışına da değinen Erol Bulut, "Pelkas bugün iyiydi ama sadece o değil tüm futbolcularımız iyi mücadele etti. Yaptığımız birkaç hata var; onları düzeltmemiz gerekiyor. Önümüzde 12 haftalık zor bir süreç var ama bu zoru başarmak istiyoruz" dedi.

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, özellikle ilk yarıda etkili bir oyun sergileyerek sonuca gittiklerini söyledi.

Bulut, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir deplasmanda önemli bir 3 puan aldıklarını vurguladı.

İlk yarı iyi oynayarak 2 gol attıklarını dile getiren Bulut, "Atabileceğimiz 3-4 gol vardı. Değerlendiremedik. İkinci yarı 2-0'ın rahatlığı oldu. Biraz rakibe topu bıraktık, rakip oynadı. Kalemizde 3-4 pozisyon gördük. Görmememiz gereken pozisyonlar. Bizim konsantre olmayışımızdan gerçekleşen pozisyonlar oldu. Bu zaman zaman büyük takımlarda maalesef oluyor ama ikinci yarıda oyuncularımız yine iyi bir mücadele etti. Kalecinin hatasından da olsa üçüncü golü bulduk. Kazandığımız için mutluyuz." diye konuştu.

Bulut, maçta rakibiyle çarpıştıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Pelkas'ın sağlık durumuyla ilgili bir soru üzerine, "Pelkas, bilincini kaybetmişti. Şu an iyi haberi geldi." dedi.

Bir gazetecinin "Galatasaray ile aynı puanda, Beşiktaş'tan ise sadece 2 puan geride olmanıza rağmen çok eleştiriliyorsunuz, bununla ilgili ne söylersiniz?" sorusuna Erol Bulut, şöyle cevap verdi:

"Beni her zaman eleştirebilirler. Eleştiriye açığız. Futbolcularımı rahat bıraksınlar. Bizi eleştirsinler. Sonuçta bu takımın başında ben varsam ben sorumluyum oyundan, skordan. Beni herkes eleştirebilir. Eleştiriye açığız ama bel altı olduğunda o zaman olay biraz farklı yöne gidiyor."

Bulut, "Fenerbahçe, deplasmanda 35 puan topladı, aynı başarıyı iç sahaya neden yansıtamadı?" şeklindeki soru üzerine, "Deplasmanda daha rahat oynuyoruz. Evimizde o rahatlığı maalesef gösteremiyoruz. Nedenini biz de düşünüyoruz, üzerinde çalışıyoruz. Aynı futbolu evimizde de oynamaya çalışıyoruz. Zaman zaman oluyor, zaman zaman sıkıntı çekiyoruz ama bunu üzerinde çalışıp düzeltmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • galatasaraylı 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim için acı ama gerçek beşiktaş fenerbahçe maçını kazanırsa lig biter
    Cevapla
  • Alex 1907 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerdeyse lig bitecek hâlâ aynı şeyleri söylüyor... Sen ne iş yaparsın hakkı bulut.. Seni türkücü diyemi getirdiler takımın başına erollll...
    Cevapla
  • Alnl 3 yıl önce Şikayet Et
    Hoca lig bitti ne zaman düzelteceksin ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR