İsmail Kartal bu sözlerle Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, 5-0'lık Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından sarı-lacivertli kulübe veda etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2022 21:37 GÜNCELLEME 22.05.2022 15:29 Fenerbahçe
İsmail Kartal bu sözlerle Fenerbahçe'ye veda etti!
İsmail Kartal bu sözlerle Fenerbahçe'ye veda etti!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Yeni Malatyaspor'u 5-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, "Maçta konuşacak bir şey yok, rakibimizin durumu ortada. Allah yardımcıları olsun, böylesine güzel bir şehrin daha güzel bir yerde olması lazım. Maça iyi başladık ve skoru da bulduk" dedi.

"Kararı başkanımız ve yönetimimiz verecek"

Fenerbahçe'ye veda eden İsmail Kartal, "5.5 aylık süre içerisinde Samandıra personeline, ekibime ve verdiğim mesajları çok iyi anlayan Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Ben, ilk geldiğim zaman Fenerbahçe taraftarının ne istediğini biliyorum demiştim ve şu ana kadar taraftarımızın istediklerini verdik. Bunların hepsini yapan da oyuncu grubumuz. Çok iyi mücadele ederek, iyi oynayarak... Camiamızın birleşmesi beni çok mutlu etti, ben bunları hayal ederek başlamıştım. Ben ilk gün neredeysem, bugün de oradayım. Bugün itibariyle sözleşmem bitti, bundan sonrası için kararı başkanımız ve yönetimimiz verecek. Fenerbahçemiz için de benim için hayırlısı olsun" dedi.

Futbolcularınden övgüyle bahseden Kartal, "Biz bugünlere oyuncularımızla beraber geldik. Birbirimize saygılı bir şekilde geldik ve ne istediğimi çok net bir şekilde anlattım. Adaletlice, saygılıca bu seviyelere kadar geldik. Bugün, bu takım bu seviyeye geldiyse en büyük pay sahibi futbolcularımızın ve taraftarımızın" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • alpkaan 1 yıl önce Şikayet Et
    fb için en iyi en başarılı hoca ismail kartal yada emre bölezoğludur. yabancı hocalar başarılı olamaz boşa giden paralar.
    Cevapla
  • Yayınla 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futboluna ve hocalarına yapılan en büyük saygısızlıklardan birisini yaşıyoruz şu an, yabancı hayranlığı oldu yabancı köleliği.
    Cevapla
  • Lazım mı 1 yıl önce Şikayet Et
    Rize’ye yazık oldu trabzonu yenme sevdası kümede bitti yazık
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir beşiktaşlı olarak ismail hocayı kutluyorum, hakkını fazlasıyla verdi tek suçu türk olmak eğer yabancı olsaydı fener bırakmazdı... Jorgenin balonuda bir kaç haftada patlar.... Sonra?
    Cevapla
  • Kasım 1 yıl önce Şikayet Et
    Çoook çalışman lazım değerli hocam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR