Mariano Diaz'dan menajerine Fenerbahçe talimatı!

Fenerbahçe’nin forvet için düşündüğü isimlerin başında gelen Mariano Diaz, menajerine sarı-lacivertli takımla masaya oturması için talimat verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 09:44 GÜNCELLEME 08.07.2022 00:43 Fenerbahçe
Mariano Diaz'dan menajerine Fenerbahçe talimatı!
Mariano Diaz'dan menajerine Fenerbahçe talimatı!

Real Madrid’in göndermek istediği Mariano Diaz, teklifler için biraz daha beklemeyi planlıyordu. Ancak Fenerbahçe’nin oyuncu konusundaki ısrarı sonrası Dominikli yıldız, görüşmelere başlamak için yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe’nin forvet için düşündüğü isimlerin başında gelen Mariano Diaz, Real Madrid’den ayrılmaya karar vermişti. İspanyol devi, vergilerle senelik maliyeti 7.5 milyon Euro olan 28 yaşındaki oyuncuyu göndermek için her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. Ancak Mariano, mümkün olduğunca teklif aldıktan sonra yeni takımına karar vermek istediği için sarı-lacivertliler ile görüşmelerde ilerleme kaydetmemişti. Fenerbahçe’nin kendisini ısrarla istemesi ve takımda önemli bir rol verecek olması, Mariano’nun bu tutumunda değişikliğe gitmesini sağladı. Yıldız futbolcunun menajerine, sarı-lacivertlilerle anlaşma zemini bulmak için masaya oturmasını talep etti.

4 milyon Euro istiyor ama...

Mariano, Real Madrid ile son senesine giren sözleşmesinden net 3.6 milyon Euro kazanıyordu. Getafe dışında teklif gelmeyen Dominikli oyuncunun 4 milyon Euro talebi olsa da bu rakamı düşürmesi muhtemel. Fenerbahçe Yönetimi, sol bek için adı anılan Welington gibi Mariano’yu da Dinamo Kiev eşleştirmesine yetiştirmek için elinden geleni yapacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Mardin47 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş gitsin wegorts mulela getirsin. Fenerbahçe kanayan yarası santrfora halen hamle yapmasın akıl alır şey değil gerçekten.
    Cevapla
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Geliyorsa kale arkasi top toplaycisi olarak gelsin iyi oyuncu olsa türkiyeye gelmez real madridden
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş takımında kadroya giremeyen bir sezonda 3-4 gol atan adamlarımı kurtarıcı diye almaya büyük çaba harcıyorsunuz! Birde üstüne üstlük akıl almaz yüksek maliyetli sözleşme yapıp tutmayınca göndermek için binbir takla atıyorsunuz yöneticilik bu degil!
    Cevapla
  • nnob 1 yıl önce Şikayet Et
    kalsın abi dyzuba yada belotti alın bu çok maaş istiyor 25 gol üstü atamaz belottiye yönelin
    Cevapla
  • alik 1 yıl önce Şikayet Et
    fb nin transfere ihtiyacı yok bunlara verilecek para boşa gider.serdardursun her maçta gol atıyor.berisha formunda valensia da aynı şekilde çalışkan.her mevkide 3 oyuncusu var 40 kişilik kadrosu var. gereksiz transfer boş olur.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR