ESPN duyurdu! Fenerbahçe'nin teklifi kabul edildi

ESPN, Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki sol bek Welington için yaptığı 3 milyon Euro'luk teklifin kabul edildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2022 11:03 GÜNCELLEME 07.07.2022 11:03 Fenerbahçe
ESPN duyurdu! Fenerbahçe'nin teklifi kabul edildi
ESPN duyurdu! Fenerbahçe'nin teklifi kabul edildi

Forvet ve orta saha transferi beklenirken, Fenerbahçe sıradaki bombayı sol bekle patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, bu bölgeye takviye yapmak adına bir süredir Marcelo, Pezzella ve Welington için girişimlerini sürdürüyordu.

ESPN Brezilya, önceki gece verdiği haberde Sao Paulo forması giyen Welington transferinin bitmek üzere olduğunu duyurdu. Fenerbahçe’nin, Brezilya ekibine yaptığı 3 milyon Euro’luk teklifin kabul edildiği bildirildi. Sarı-Lacivertliler, 21 yaşındaki savunmacıyla zaten prensip anlaşmasına varmıştı. Yönetim, şimdi süreci hızlandırmak için gaza bastı. Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile ilk maçına 20 Temmuz’da çıkacak. Ancak UEFA’ya kadrolar 14 Temmuz’da bildirilecek.

Jesus’un eli güçlenecek

Sarı-Lacivertliler, Welington’ın transferini resmen bitirip bu eşleşmede sahaya çıkmasını planlıyor. Genç yıldızın bu hafta Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. 21 yaşındaki oyuncunun gelişi, Jorge Jesus’un oynatmak istediği futbol açısından son derece önemli. Ferdi sol bekte çok iyi bir performans sergilese de sağ ayaklı bir futbolcu. Jesus, beklerle oyunu genişletmek istediği için savunmanın solunda solak bir futbolcu kullanmak istiyordu. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • nnob 1 yıl önce Şikayet Et
    bence puchazc gibi iyi bir transfer çıkacak brezilyalılar fenerde tutmadığını kim görmüş tutma ihtimali 100/85 tutar ali koç kedi olalı bir gare tuttu
    Cevapla
  • alper 1 yıl önce Şikayet Et
    forvet dedikçe ort saha defans alınıyor .. acaba biz defans istesek forvet alırlarmı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR