Fenerbahçe'ye 3 müjde birden!

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro'nun ardından sakatlığı geçen Mert Hakan Yandaş da çalışmalara başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 11:57 GÜNCELLEME 14.08.2022 11:57 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 3 müjde birden!
Fenerbahçe'ye 3 müjde birden!

Fenerbahçe teknik patronu Jorge Jesus, sadece takımına rotasyon uygulamıyor. Sezon başında uygulatmaya çalıştığı yeni oyun sistemindeki şablonları da her maçta deneme fırsatı buluyor. Tek forvetten zaman zaman çift forvete dönen Portekizli teknik adamın zorluk derecesi yüksek maçlarda sahaya tek, düşük maçlar ise çift forvet sistemini kullanması bekleniyor. Valencia’yı Slovacko maçı rövanşında dinlendiren tecrübeli çalıştırıcı, ilk 11’de oynattığı Serdar Dursun’dan verim almıştı. Bunun üzerine Jesus’un Kasımpaşa ile yarın oynanacak Süper Lig 2. hafta maçına Valencia ile Serdar Dursun’u bir arada sahaya sürme ihtimali güçlendi. Bu ikilinin alternatifi ise yine King ve Berisha olacak.

Mert Hakan çalışmalara başladı

Fenerbahçe, Avrupa Ligi ön eleme maçlarında tur atlamanın morali ile yarın Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa’ya konuk olacak. İlk maçında Süper Lig’in yeni takımı Ümraniyespor’la 3-3 berabere kalan Sarı- Lacivertliler, transferde pek çok asını kaybeden Kasımpaşa önünde, ilk galibiyetlerini almak için zorlu bir mücadele verecek. Mutlak 3 puan için çıkılacak karşılaşma öncesi Fenerbahçe’de Serdar Aziz’in sakatlığı sürüyor. İrfan Can Kahveci ve Joao Pedro ise takıma katıldı. Mert Hakan Yandaş da çalışmalara başladı. Teknik direktör Jorge Jesus’un bu karşılaşmaya da farklı bir 11 sürüp, elindeki kaliteli kadroyu değerlendirmesi bekleniyor. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Takımdan umut yok
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    bir arkadaşım işi gereği ismini burda şimdi vermiyeyim bir Fenerbahçeli futbolcuyu tanıyor arkadaşımda iyi bir Fenerbahçeli ve soruyor bu futbolcuya İsmail Kartal hoca nasıldı bu nasıl diye bu futbolcu aynen şunu diyor jesus canımızı okuyor pestilimiz çıkıyor antrenmanlar çok ağır biz ismail hocada iyidik ya diyor gelirdi bizi fazla zorlamazdı ne yapalım diye bize sorardı diyor yani uzun lafın kısası bunlar ağır antrenman temposuna alışık değiller bu yüzden sakatlanıyorlar
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat Ettiniz mi mert hakan, irfan, serdar aziz bunlar 3 4 maç oynayıp sakatlanıp duruyorlar hiç istikrarlı değiller hep bizim türküler sakat
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR