Fenerbahçe'de gündem yine Alexander Sörloth!

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Maxi Gomez için Valencia'nın aşırı yüksek bir bonservis talep etmesinin ardından, Sarı-Lacivertlilerin rotasını Alexander Sörloth'a çevirdiği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2022 19:26 GÜNCELLEME 18.08.2022 19:26 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de gündem yine Alexander Sörloth!
Fenerbahçe'de gündem yine Alexander Sörloth!

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken hücum hattına forvet takviyesi yapmak için düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, Valencia'nın Maxi Gomez için aşırı yüksek bir bonservis bedeli talep etmesinin ardından rotasını Alexander Sörloth'a çevirdi.

Temaslar sürüyor

Yaşanan gelişmelerin ardından Sarı-Lacivertli ekip Norveçli golcünün transferi için RB Leipzig ile görüşmelere başladı. Sörloth'un kiralık olarak transferi için temaslar sürüyor.

Forma şansı azaldı

Leipzig'in, eski oyuncusu Timo Werner'i Chelsea'den yeniden transfer etmesinin ardından Sörloth'un takımda forma şansı da oldukça azalmış oldu ve yeniden kiralık olarak başka bir takıma transferinin yolu açıldı.

Trabzonspor dönemi

Ülkemizde daha önce 2019-20 sezonunda Trabzonspor forması giyen Sörloth, o dönemde 49 maçta 33 gol ve 11 asistle dikkatleri üzerine çekmişti. Alman ekibi ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon İspanya'da kiralık olarak Real Sociedad'da oynamıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce transferi kapatti. Oyuncu satmadan transfer yapmamiz mümkün degildi zaten. Atilla kalacagina göre, transfer bitmistir.., bence.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancak rüya görürsünüz fenerbahçe taraftarı
    Cevapla
  • omer gumus 1 yıl önce Şikayet Et
    site diren getir sötu
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya kim alacaksa alsin yok bitti yok çok yakın nedir bu insanlarla dalga gecme.Adam Türkiye'ye gelmek istemiyor.Gelse de çok para istiyor
    Cevapla
  • Gemerek... 1 yıl önce Şikayet Et
    medya transferi
    Cevapla
  • Çağrı 1 yıl önce Şikayet Et
    Takıma ayak uyduramaz boş transfer sadece kendininkini Türkiye’de kanıtlayabilmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR