Jorge Jesus'u üzen haber! Tedaviye cevap vermiyor

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Luan Peres'in, tedavisine rağmen ağrılarının geçmediği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 12:17 GÜNCELLEME 09.12.2022 12:17 Fenerbahçe
Jorge Jesus'u üzen haber! Tedaviye cevap vermiyor
Jorge Jesus'u üzen haber! Tedaviye cevap vermiyor

UEFA Avrupa Lig'inde 15 Eylül'de Rennes ile oynanan maçta bacağını kale direğine çarparak sakatlananı Luan Peres'in ağrılarının geçmediği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzun süredir uzak olan ve dönüş tarihi belirsizliğini koruyan Luan Peres ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

15 Eylül'den bu yana takımdan uzak kalan Peres'in sahalara ne zaman döneceğini merak eden taraftarlara kötü haber geldi. Yapılan tedavilere yanıt vermediği ve bacağında ağrı hissettiği ifade edilen Brezilyalı yıldızın formasına ne zaman kavuşacağı bilinmiyor

Jesus'un vazgeçilmeziydi!

Teknik direktör Jorge Jesus da Villarreal maçı sonrası yaptığı açıklamada "Luan Peres'in tam anlamıyla ne zaman hazır olacağına hala emin değiliz" ifadesini kullandı.

Jorge Jesus'un vazgeçilmezleri arasında yer alan 28 yaşındaki stoper, çıktığı 10 maçta gösterdiği performansla taraftarın takdirini kazandı. Brezilyalı futbolcu, 15 Eylül'de Rennes ile oynanan maçta bacağını kale direğine çarparak sakatlanmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yazangonyalı ve uğur fenerli değil demiyeceğim. İnsan değilsiniz siz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek mi sakatlandı yorumlara bak
    Cevapla
  • gonyasporlu 1 yıl önce Şikayet Et
    tedaviye cevap vermemiş ağrıları devam ediyormuş laflara bak ya at bir ağrı kesici çık maça tabi hesaba para yatıyor neden geçsin ağrıları bu gavurlara böyle para ödeyeceğinize aç doyurun fakir giyindirin abiler
    Cevapla
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya yeter be kardeşim. İptal edin lisansını yerine başka birini bulun ömrümüz bu adamın geri dönmesini beklemekle geçecek değil. Sakatlanmasa iyiydi ama yapacak bişey yok.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR