Willian Arao, Brezilya basınına konuştu! "Türkler çok vatansever"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Willian Arao, ülkesinin basınına yaşanan deprem felaketini anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2023 20:46 GÜNCELLEME 06.02.2023 20:46 Fenerbahçe
Willian Arao, Brezilya basınına konuştu! "Türkler çok vatansever"
Willian Arao, Brezilya basınına konuştu! "Türkler çok vatansever"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Willian Arao, ülkesinin basınına konuştu. 

Arao depremle ilgili açıklamasında; "Eşi görülmemiş bir trajedi yaşandı. Türkler çok vatansever. Herkes yardım etmeye, bir şekilde hizmet etmeye çalışıyor, herkes seferber oldu. Ne yazık ki hava da insanlara yardımcı olmuyor. Ülkenin bazı bölgelerinde kar var ve hava çok soğuk. Burada büyük bir üzüntü var." dedi. 

Endişe ve acıları hissettiğini dile getiren Willian Arao, "Oyuncular, kulübümüzde çalışanlar, personel, herkesin depremden etkilenen arkadaşları var. Onların endişelerini ve acılarını görüyorsunuz. Çok üzücü. İstanbul'da depremi hissetmedik. Ne olduğunu öğrendikten sonra kardeşlerimle ve babamla konuştum. Onlara her şeyin yolunda olduğunu söyledim. Ama birkaç hafta önce Gaziantep ile oynadık, muhtemelen insanların birçoğu o maçtaydı" açıklamasını yaptı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Destanx 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkasına laf sokma yarışı hala devam ediyor asil mesele o lafı diyen kişinin ne yaptığıdır. Ben söyleyiyim boş lak lak baskasının parası, malı dert oldu. Adı üstünde gönlünden ne koparsa deniliyor düşünce ve anlayış eksik oldumu ne desek boş
    Cevapla
  • Misafir66 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki yapiyordur, nerden biliyorsunuz. Birakin bu laflari!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    madem üzülüyorsunuz maddi yardim yapin on çokda futbolcular kazaniyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR