Altay Bayındır, yardım kampanyasına katıldı

Fenerbahçe'nin kaptanı Altay Bayındır, Ülker Stadyumu'na giderek Afet Bölgesi Yardım Kampanyasına destek oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2023 13:37 GÜNCELLEME 07.02.2023 13:39 Fenerbahçe
Altay Bayındır, yardım kampanyasına katıldı
Altay Bayındır, yardım kampanyasına katıldı

Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ili kapsayan deprem sonrasında başlatılan yardım kampanyalarına ülkemizden birçok vatandaş destek sağlıyor.

AFAD ihtiyaç listesinde bulunan; ısıtıcı, battaniye, nevresim takımı, yastık, gıda kolisi, kuru gıda, hijyen seti, kadın hijyen seti, temiz kıyafet, temiz bebek kıyafeti, uyku tulumu, bebek maması, powerbank, atkı, bere, eldiven gibi malzemeler, Fenerbahçe Stadı'nda da toplanarak AFAD ile koordineli bir şekilde TIR'larla yardım bölgelerine naklediliyor.

Fenerbahçe'de kaptan Altay Bayındır, Ülker Stadyumu'na giderek Afet Bölgesi Yardım Kampanyasına destek oldu.



"Çok zor bir durumun içerisindeyiz"

Sarı-lacivertli camiaya ve tüm vatandaşlara yardım çağrısında bulunan Altay Bayındır, "Çok üzgünüz. Çok acı bir durumla karşı karşıyayız. Çok kötü bir sabaha uyandık. Volkan ağabeyin videosunu izledim, kendimi çok kötü hissettim. O duyguları yaşayan anlar. Bizler dışarıdan takip ediyoruz haberleri. Tanıdığımız insanlar var orada, göçük altından çıkanlar oldu. Çok zor bir durumun içerisindeyiz. Böyle durumlarda ülke olarak, millet olarak birlikte olmamız gerekiyor. Gerekli paylaşımları da sosyal medya üzerinden camiamız yaptı.

Yardımlar toplanıyor. Ufak bir yardımımız da olsa mutlu edici. O yüzden tüm camiamızı buraya davet ediyoruz. Yapacağımız yardımlar çok önemli çünkü depremin yanı sıra soğuk hava da var. Dışarıda kalan halkımız soğuk havayla da mücadele ediyor. Bizler de elimizden geleni yapacağız. Ne gerekiyorsa. Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sevgili kardeşim seni Allah için seviyoruz ufak değil baya bı yardım etmeni bekliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun guzel insan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sagolasın
    Cevapla
  • Yavuzakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Allah razı olsun kardeş
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR