Gençlerbirliği'nin Ukraynalı futbolcusundan Zenit'le anlaşma imzalayan F.Bahçe'ye tepki!

Gençlerbirliği'nin PFK Lviv'e kiraladığı Ukraynalı futbolcu Oleksandr Belyaev, Fenerbahçe'nin Rus devi Zenit ile anlaşma imzalaması sonrası tepki çeken bir paylaşım yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2023 21:24 GÜNCELLEME 28.03.2023 21:28 Fenerbahçe
Gençlerbirliği'nin Ukraynalı futbolcusundan Zenit'le anlaşma imzalayan F.Bahçe'ye tepki!
Gençlerbirliği'nin Ukraynalı futbolcusundan Zenit'le anlaşma imzalayan F.Bahçe'ye tepki!

Fenerbahçe ile Rusya'nın köklü kulübü Zenit arasında erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol branşlarını kapsayan bir anlaşma imzalandı.

Bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Ukraynalı merkez orta saha Oleksandr Belyaev, bu anlaşma sonrası sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

Gençlerbirliği'nin PFK Lviv'e kiraladığı Ukraynalı futbolcu Oleksandr Belyaev, sosyal medya hesabından kanlar içinde tasarlanmış bir Fenerbahçe logosu paylaştı.



Yönetime çağrı

23 yaşındaki futbolcunun bu paylaşımı büyük ses getirdi. Sarı-lacivertli taraftarlar, yönetime çağrıda bulunarak Belyaev için resmi kanallardan tepki açıklaması yapılmasını istedi.

Fenerbahçe ile Zenit arasında erkek futbol, kadın futbol ve erkek basketbol takımlarını kapsayan 2 yıl geçerli olacak bir anlaşma imzalandı.



Fenerbahçe ve Zenit arasında imzalanan anlaşmanın maddeleri şöyle:

* Her iki kulüp arasında her yaşta ve branşta hazırlık maçları ile turnuvalar organize edilebilecek,

* Antrenör değişim ve eğitim programları ile profesyonellerin eğitimi ve değişimi de yapılabilecek.

* Fenerbahçe Akademi için de Zenit Kulübü ile genç oyuncu değişim programları da dahil olmak üzere amatör futbolun gelişimi için muhtelif iş birliği içinde olacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • mavikan 1 yıl önce Şikayet Et
    tribünlerden putine destek sloganları atarsan , adam da böyle yapar vatansever karakterli bir oyuncu imiş
    Cevapla
  • Cengiz yg 1 yıl önce Şikayet Et
    skandal falan değildir, Rusyanın Ukrayna işgalş, ermenilerin karabağ işgali gibidir, fbnin başarısız başkanı, yine saçmalamıştır.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun adama Milli bir duruştur bu saygı duyarım
    Cevapla
  • değişik ilginç 1 yıl önce Şikayet Et
    Amedspora ses çıkaramayanlar, ülkesini vatanını savunan adam için çağrı yapıyor. Ve bunların yüzde çoğu bebek katillerine oy verecek.
    Cevapla
  • FB12 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan savaşa rağmen Avrupa ve hatta ABD bile Rusya’dan gaz alımını kesmedi. Dünyada seneler boyunca bilmem kaç milyon müslüman öldü gıkınız çıkmadı. Derler ya hani bana dokunmayan yıkan bin yaşasın diye aynı o hesap. Sen bizim kulübümüze tepki göstereceğine başınızda ki palyaçoluktan gelme yahudi Zelenski’ye tepki göster. ABD’den savaş uçağı dilendi ülken ABD hayır dedi vermedi F-16’ları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR