Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden futbolcular seslerini duyurmak için bugün Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Riva’daki merkezine çıkarma yaptı.

Yüzlerce futbolcu vardı

Liglerin hangi tarihte başlayacağı belirsizliğini koruduğu için bir amatörler maddi olarak büyük bir zorluğa düştü. TFF önüne yurdun değişik yerlerinden gelen yüzlerce amatör futbolcu seslerini duyurmaya çalıştı.

"Geçimimizi futboldan sağlıyoruz"

Futbolcular, “Geçimimizi futboldan kazandığımız için federasyonun maçlarımızı daima ertelemesinden ötürü çok zorluk çekiyoruz. Net bir sonuç almak, sesimizi duyurmak istiyoruz” dedi.

Ali Düşmez'e istifa çağrısı

Futbolcular ayrıca haklarını savunmadığını gerekçe göstererek, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) başkanı, TFF Ali Düşmez istifaya çağırdı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • hüseyin ölçek 24.09.2020 23:40
    güç birleşirse nakavt edilmeyecek mevki yoktur spordan gelmeyen yönetici olmasın çünkü soygun amaçlı geliyorlar ?????
  • Madenci gardaş 24.09.2020 22:00
    Süper lig 1. Lig 2. Ligler 3. Ligler oynanıyorsa basketbol, valeybol ligleri oynanıyorsa amatör liglerde oynanır yok oynatmıyorsan bu insanlara gecikmeleri için bakacaksın sizlerin bor eli balda bir eli yağda tabi ne anlarsınız açın halinden artık bu iş adamları futboldan kopmalı batırdılar türk futbolunu
  • Sonsuz Hafıza 24.09.2020 20:50
    Eğer izinsiz olarak yaptılar ise hepsi ceza alır . Futbolcu dediğin heryerde istediğini yapamaz. En az 1 yıl men edilirler. Umarım izinleri vardır. Yoksa maçlar oynanmaya başlasa bile siz oynayamasiniz.
  • tekin. 24.09.2020 19:12
    boş işler uğraşırsanız aç kalırsınız.
  • Meraklı Melahat 24.09.2020 18:41
    Bunlar ne biçim amatörmüş? Geçimlerini futboldan sağlıyorlarmış! Oy pandemi pandemi/ Verem ettin sen beni.
Daha fazla yorum görüntüle