Paris Saint-Germain ile oynanacak maç öncesi basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sarı-kırmızılı taraftarlara yönelik sözleri büyük beğeni topladı.

Gece boyunca Galatasaraylı taraftarlar sosyal medya hesaplarından Terim'in açıklamalarını paylaşırken tecrübeli hocaya destek mesajları yağdı.

"Benim olduğum yerde karamsarlığı hiç kabul edemem"

Sergilenen futbola yönelik eleştirilere değinen Terim, "Fenerbahçe maçını bir daha izledim. Biz iki puan kaybetmişiz. Kötü oynamış olabiliriz ama pozisyonlarımız var. Galatasaray seyircisinin üzülmesini anlarım ama benim olduğum yerde karamsarlığı hiç kabul edemem. Biz nerelerden şampiyonluk kazandık, Avrupa şampiyonu olduk. Biz kulübümüzle, takımımızla, hele hele taraftarlarımıza birleştiğimiz zaman ortaya çıkan, herkesin parmak ısırdığı tablodur. Böyle bir şey düşünen varsa sakın yapmasın. Kaybedersek de beraber olacağız. Onların gurur duyacağı bir takım olarak kaybetmemiz lazım. Buna kimse bir şey demez. Buna bizim kredimiz de hakkımız da var. Gerçi kaybetmeye hiç niyetimiz yok Allah'a şükür." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • AatillaTİLLA 01.10.2019 17:55
    Ağla ağla
  • gaassarrayy 01.10.2019 17:18
    İşin gücün gaz vermek... Bulmuşsun gazla çalışan milleti ver ha ver...
  • idris 01.10.2019 14:17
    fatih terim galatasaray için bir şanstır kıymetini bilmeliyiz.
  • Enes 01.10.2019 13:23
    Emserim milleti Topla uyuttunuz yillardan beri .futbolcu milyon dolar aliyor seyirciye giren cikan ne var onu anlamiyorum.bunlara futbolcular bile gülüyordur
  • Yorumcu 01.10.2019 13:18
    Senin kıymetini bilemediler.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek