Falcao: Bu kulüpte iz bırakmak istiyorum

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao, Gençlerbirliği maçı öncesi açıklamalarda bulunurken Galatasaray'da iz bırakmak istediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.02.2020 14:02 GÜNCELLEME 29.02.2020 14:07 Galatasaray
Falcao: Bu kulüpte iz bırakmak istiyorum
Falcao: Bu kulüpte iz bırakmak istiyorum

Galatasaray'da sakatlık sürecinden kurtulan ve düzenli olarak forma giymeye başlayan Radamel Falcao, Gençlerbirliği karşısında da Fatih Terim'in en büyük kozu olacak. Fenerbahçe derbisinde penaltıdan skor yapan Falcao, kendisini fiziksel olarak çok iyi hissettiğini ve ligde kalan 11 haftada takıma büyük katkı sağlamak istediğini teknik heyete iletti.

 

 

Fatih Terim'in yanı sıra Necati Ateş'in de yakından ilgilendiği ve hem fiziksel hem de motivasyon olarak Ateş'in ekstra antrenmanlarına katılan Falcao, Gençlerbirliği karşısında da takımın en büyük gol silahı olacak.

Fenerbahçe maçından önce verdiği gol sözünü tutan Radamel Falcao, "Fenerbahçe karşısında harika bir galibiyet aldık ancak henüz biten bir şey yok; aksine bizim için her şey yeniden başlıyor. Ligde önümüzde 11 final haftası var ve 11 final haftasından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Takım olarak çok iyi durumdayız ve ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Sezon sonu şampiyonlukta kritik bir rol oynamak ve bu kulüpte iz bırakmak istiyorum" dedi

 

 

"ARTIK YÜKÜ BEN ALACAĞIM"

Teknik heyetle yaptığı toplantıda Falcao, "Artık yükü ben alacağım. Kalan haftalarda elimden gelenin en iyisini yaparak taraftara teşekkür etmek ve şampiyonluk yolunda lider isimlerden olmak istiyorum" dedi.

Teknik direktör Fatih Terim, çok güvendiği yıldız futbolcuyu Gençlerbirliği maçında da ilk 11'e yazacak. İyileşen Andone ve Adem yine yedek bekleyecek. Süper Lig'de 6 golle oynayan Falcao kalan 11 haftada sakatlık yaşamak istemediğini ve her maçta gol atmak istediğini sözlerine ekledi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    11'den 11'de 11'i istiyorum ;)))) Şampiyonum Cimbomum ♡♡♡♡
    Cevapla
  • Melih b 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalan 11 mac oynarsa fena iz birakir. Ozellikle gencler maçında
    Cevapla
  • haha 4 yıl önce Şikayet Et
    8 m maaşla mı hahaha
    Cevapla
  • dr siyah beyazzz 4 yıl önce Şikayet Et
    şimdiden iz bıraktın yiğidim 3 maç oynayıp 5 maç yatıp 7,5 milyon alarak senden iyi iz bırakan birde van pörsük vardı... he bu arada hakkını yemeyeyim çok güzel penaltı atıyorsun
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu gidişle baya iz bırakacak gibi ))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR