Galatasaray'da karar! Fatih Terim'in maaşı...

Galatasaray gelecek sezondan itibaren maaş limitini 1.5 milyon Euro'ya çekme kararı alırken, Terim için kulübün herhangi bir tasarrufta bulunmayacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 12:34 GÜNCELLEME 10.04.2020 12:34 Galatasaray
Galatasaray'da karar! Fatih Terim'in maaşı...
Galatasaray'da karar! Fatih Terim'in maaşı...

Koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan finansal krizin etkilerini azaltmayı hedefleyen Galatasaray Yönetimi'nin aldığı radikal kararlardan biri, gelecek sezon futbol takımındaki maaş limitini 1.5 milyon Euro'ya çekmek olmuştu.

 

 

TEKNİK HEYETE DOKUNULMAYACAK

Sarı-Kırmızılılar, mevcut kadroda yüksek maaş alan isimlerle yolları ayırıp bundan sonraki transferlerde veya kontrat görüşmelerinde yeni limiti göz önünde bulundurarak teklif yapacak. İndirim kararına sıcak bakmayan oyunculara kulüp tarafından herhangi bir baskı kurulmayacak. Ayrıca teknik heyet için de yönetimin bir tasarrufunun bulunmadığı öğrenildi.

 

 

Opsiyon maddesine 1 yıl daha Senelik 18 milyon Türk Lirası karşılığında 2+3 yıllık mukaveleye imza atan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in maaşı, bugünkü döviz kuruyla yaklaşık 2.5 milyon Euro yapıyor. 66 yaşındaki çalıştırıcının mukavelesindeki ilk iki yıllık süre önümüzdeki sezon sonunda bitecek.

Tarafların daha sonra opsiyon maddesini görüşmek üzere masaya oturması gerekiyor. Sürecin ne şekilde devam edeceği ise büyük merak konusu. Sarı-Kırmızılılar, bir an önce salgının sona ermesini ve şampiyonluk yarışının kaldığı yerden sürmesini bekliyor.

KAYNAK : Akşam
YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu terim degilmiydi ben milli takim icin para konusmam, sonra 10 milyon tazminati söke söke aldi, evet 5 inide bagisladi, genede helal olsun hepsi benum ulan demedi.
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yillardir soyleye soyleye dilimizde tug bitti vermeyin bu paralari belhanda babel nerde teneke var bize gelyolar basari yok para cok yazik bu ulkenin parasina burdan sayin c baskanimiza sesleniyoruz biz taraftariz 25 yas ustu yabanci futbolcu transferi istemiyoruz belli bir limit olmali naaslarda odenen paralarda yazik yazik
    Cevapla
  • izmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    kibir abidedinin özelligine
    Cevapla
  • BLUEBOY 4 yıl önce Şikayet Et
    Baştan beri söylüyoruz.Takıma 25 yaş üzeri futbolcu almayın.Maaşları 1 milyon üzeri futbolcu almayın.Attyapıdan ve Anadoludan genç topçu getirin.Ayrıca en önemlisi siyahi genç gelişim gösterebilecek oyuncular bulun.örnek bruma onyekuru vs..Ajax Club Brugge lepzing modelleri getirin..biz taraftarlar yüreğiyle oynasın kaybetsin takıma daima varız...
    Cevapla
  • tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    adamın alehine yorum yapan bile yok parasını kim kesebilir ki? avrupa'da 32 maçta 2 galibiyet Türkiyede istediği maç istediği skor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR