Galatasaray'ın büyük derdi! 93 Milyon TL

Galatasaray’ın yollarını ayırmaya çalıştığı Ryan Babel ve Mbaye Diagne çok uğraştıracak gibi görünüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 11:35 GÜNCELLEME 06.05.2020 15:58 Galatasaray
Galatasaray'ın büyük derdi! 93 Milyon TL
Galatasaray'ın büyük derdi! 93 Milyon TL

Fatih Terim tarafından kiralık gönderilen Babel ile Diagne, zorunlu olarak Galatasaray’a dönecek. Kimse onları istemeyince sarı-kırmızılılar; bonus, primler ve vergiler hariç  12 milyon 150 bin euroluk (Yaklaşık 93 milyon lira) bir fatura ile karşı karşıya kaldı.

 

 

İKİSİ DE HAYAL KIRIKLIĞI

Her iki futbolcu da geri dönüyor ama tekrar onları kadroda görmek isteyen bulunmuyor. Her iki futbolcunun da kiralık gittikleri kulüplerdeki performansı hayal kırıklığı oldu. Diagne, Club Brugge’de kadro dışı kaldı ve neredeyse bir yıldır doğru dürüst top oynamadı. Hatta Senegalli forvet antrenmanlardan bile eksik kaldı

 

 

TEK BİR KULÜP BİLE İSTEMİYOR

Kasımpaşa’dan 13 milyon euroya alınan golcü futbolcuyu 5 milyon euroya elden çıkarmayı planlayan sarı-kırmızılıların planları altüst olacak gibi görünüyor. Galatasaray’ın geri dönmesini istemediği Diagne’yi isteyen tek bir kulüp bile bulunmadığı belirtildi.

ALACAĞI NET PARA

3 sene daha Galatasaray’la sözleşmesi bulunan Diagne bu süre zarfında net 7 milyon 150 bin euro alacak. Galatasaray oyuncuyu elden çıkarmaya çalışırken ödeyeceği bu rakamı da göz önünde bulunduruyor.

BABEL'İN GALATASARAY'DAKİ GELİRİ

Cim-Bom’un diğer büyük sorunu ise Ryan Babel... Galatasaray ile 2 sene daha sözleşmesi bulunan Hollandalı futbolcunun Ajax serüveni de kötü gidince piyasası iyice düştü. 33 yaşındaki futbolcu sözleşmesinin bitimine kadar toplamda 5 milyon euro alacak.

Galatasaray hem Diagne hem de Babel’e sözleşmelerinin sonuna kadar bonuslar, primler ve vergiler hariç net 12 milyon 150 bin ödemek zorunda. Bu da yaklaşık 93 milyon liraya karşılık geliyor.

Ağır faturayı dikkate alan sarı-kırmızılılar buna göre formül bulacak ve her iki futbolcuyu gözden çıkaracak.

YORUMLAR 3
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    faturayı başkanlar ve yardımcıları ve transferde emeği geçenlere ödettirmeli..kusura bakmayın kumaş iyise çıkıp horozlanıyorsunuz bedelini taraftarın cebinden arttırdığı parayı kimse çarçur edemez diagne 3 milyon bile verilmezdi aaldınız bombayı babel karakter zero dünya gördüde sizmi görmediniz
    Cevapla
  • Antiua 3 yıl önce Şikayet Et
    Haram şampiyonlukların acısı çıkar işte böyle, az bile size. Ayrıca daha falcao macerası var önünüzde, şimdiden afiyet olsun.
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Faturayı Fatih Terim, Hasan Şaş ve Ümit Davala öküzlerine keseceksin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR