Yeni futbol düzenine Falcao'dan tepki!

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao, koronavirüs salgınıyla birlikte maçlarda alınan bazı önlemleri ve tavsiyeleri eleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2020 19:46 GÜNCELLEME 16.05.2020 21:42 Galatasaray
Yeni futbol düzenine Falcao'dan tepki!
Yeni futbol düzenine Falcao'dan tepki!

Falcao, resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Futbolun dönüşünü görerek soruyorum: Gol sevincinde sarılmaya izin vermeyecek teknik bir sebep var mı? Tüm maç boyunca sürekli temas halindeyiz. Köşe atışlarında defans oyuncuları senin üzerindeler! Barajlarda herkes yan yana" ifadelerini kullandı.

 

 

Futbolda Kovid-19'dan dolayı bazı Avrupa liglerinde ertelenen maçların oynanması için hazırlıklar başlatılırken, Almanya'da maçlar bugün kaldığı yerden başladı. Gol atan bazı futbolcular sevincini sosyal mesafe kuralına uyarak yaptı.

Kovid-19'dan dolayı maçlara bazı yeni kurallar getiren Almanya Futbol Federasyonu, futbolcuların gol sonrasında birbirlerine sarılıp sevinç gösterisi yapmamalarını tavsiye etmişti. 

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 3
  • Saim 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen alacağın yıllık ücrette bir kuruş indirime gitme sonra sağlığımız ne olacak diye ağla. Maçlar oynanmasın istiyorsanız ücretinizde indirim yapın. Bu kulüpler gelir olmadan nasıl ödeme yapacak.
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gsliyim Almanlar oynuyorsa siz de oynayın amma korktunuz
    Cevapla
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    kulübede mesafe koyacaksın serbest atışta baraj kurup kol kola gireceksin. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR