Galatasaray'da Onyekuru şoku!

Galatasaray'ın sezon ortasında kiralık olarak Fransa ekibi Monaco'dan kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, sözleşmesinin 1 Temmuz itibarıyla sona ermesinin ardından Monaco tarafından takıma geri çağrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 19:08 GÜNCELLEME 02.07.2020 20:58 Galatasaray
Galatasaray'da Onyekuru şoku!
Galatasaray'da Onyekuru şoku!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle ligleri tamamlayan Fransa'nın önemli ekiplerinden AS Monaco, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Henry Onyekuru'yu kiralık sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle takıma geri çağırdı.

 

 

Sarı kırmızılı kulüp, Onyekuru'nun sezonun geri kalanında forma giymesi için Monaco ile görüşmeleri başlattı. İki kulüp arasında anlaşma sağlanması halinde, Onyekuru ligin son 5 maçında sarı kırmızılı formayı giyecek.

"FIFA'NIN KARARI BAĞLAYICI KARAR DEĞİL, TAVSİYE KARAR"

 

 

Spor Hukukçusu Ersin Hamarat konuyla ilgili Demirören Haber Ajansı'na (DHA) verdiği demeçte, FIFA'nın COVID-19 sürecinde sözleşmelerle ilgili açıkladığı kararın bağlayıcı olmadığını ve bir tavsiye olduğunu dile getirirken, şu ifadeleri kullandı: "FIFA tarafından COVID-19 ile ilgili çıkan karar bağlayıcı değil, tavsiye. Kiralık sözleşmesi biten sporcularda, iki takım arasında yeni bir sözleşme yapılmadığı sürece, asıl kulübün oyuncuyu çağırma hakkı var. Galatasaray ile Monaco arasında bu 1 aylık süreç için yeni bir anlaşma yapılmalı. Burada asıl soru, 1 aylık ücreti kim vereceği."

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada, "Kulübümüz ile olan kiralık sözleşmesi 30 Haziran 2020 tarihinde sona eren profesyonel futbolcu Henry Onyekuru, sözleşmesinin uzatılması için AS Monaco FC ile yaptığımız görüşmelerde olumlu sonuç alınamamasından dolayı antrenmanlara çıkamamıştır. AS Monaco FC'nin sezon başı hazırlıkları için davet edilen oyuncunun, sözleşmesinin uzatılması hususunda kulübü ile görüşmeler devam etmektedir. Oyuncu ve kulübüne borcumuz bulunmamaktadır." ifadeleri yer aldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Pes dedim.
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp ya :(
    Cevapla
  • Sefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle Onyekuru.Bence 5 milyon euro üstü hiç bir adam kaleyi ıskalamamalı
    Cevapla
  • hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav ben bu yönetime beceriksizler diyecem artık,alamadınız gitti şu adamı
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    fiyatına bi bakta konuş almaya hiçbir türk takımının gücü yetmez becereksizde değil yönetim mhk yi almış daha ne olsun ligde şampiyon masada maçlar kazanıldığı için şampiyonlar liginde maçlar sahada oynandığı için önüne gelenden 6 yiyor daha ne olsun
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada tek kiralık oyuncu Onyekuru mu? Bir tek Onyekuru'nun mu? sözleşmesi bitiyor ?
    Cevapla
  • beterolcimcon 3 yıl önce Şikayet Et
    ferdi tayfur arabesk yapma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR