Galatasaray, Muslera'yı mumla arıyor

Galatasaray, Muslera'nın sakatlığının ardından art arda aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk hayalinden olmakla kalmadı, Avrupa kupalarını da zora soktu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2020 12:04 GÜNCELLEME 10.07.2020 12:25 Galatasaray
Galatasaray, Muslera'yı mumla arıyor
Galatasaray, Muslera'yı mumla arıyor

Muslera yok, adeta Galatasaray yok!
Sarı-kırmızılılar pandemi arası sonrasında oynadığı beş maçta sahadan üç mağlubiyetle ayrılırken, iki beraberlik alıp galibiyeti unuttu. Bu süreçte Galatasaray'da cezalılar, as oyuncuların sakatlığı, formsuz isimler teknik heyeti bir hayli zorlarken en çok özlenen isim Fernando Muslera oldu.

 

 


Rize maçında sakatlanarak sezonu kapatan Uruguaylı file bekçisi için Fatih Terim "Bizim için bir kaleciden daha fazlası, eksikliğini hissedeceğiz" demişti.

Dağlar kadar fark var

Muslera bu sezon 26 haftada 20 gol yiyerek, maç başına 0,76 gol ortalaması gördü. 34 yaşındaki yıldız eldivenin yokluğunda Galatasaray'ın kalesini koruyan Okan Kocuk ise 5 maçta kalesinde tam 13 gol gördü. Muslera'sız Cimbom'un maç başına yediği gol ortalaması tamı tamına 2,6'ya fırladı.

Kaval kemiği kırılan Muslera'nın ocak ayında sahalara dönmesi öngörülüyor. (Türkiye Gazetesi)

YORUMLAR 5
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Fernando Muslera çabuk iyileş ♡
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Canları Sağolsun bu sene böyle hiç istemesekte. Ayrıca Skoda'yı hiç affetmeyeceğim. Mümkünse lütfen geldiği yere transfer olsun. Hatta futbolu bıraksın diyecem ağır olacak.
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Muslera Galatasaray’ın %50’si diyorlardı inanmıyordum. Haklıymışım en az %80’iymiş. Böyle bir karakteri Galatasaray’ın genel kurul üyesi yapmalı teknik heyete katmalı hatta sportif direktör olmalı
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Okan koçuk 3.ligde bile kalecilik yapamaz hemen gönderin alt yapıdan bir kaleci geçsin bundan kat kat iyidir
    Cevapla
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bencede
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR