Aleksic'ten Galatasaray'a Falcao göndermesi!

Sezon başında Medipol Başakşehir'e bedelsiz olarak transfer olan ve şampiyonluk yaşayan Sırp orta saha oyuncusu Danijel Aleksić, ülkesinin basınına flaş açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2020 19:42 GÜNCELLEME 20.07.2020 19:42 Galatasaray
Aleksic'ten Galatasaray'a Falcao göndermesi!
Aleksic'ten Galatasaray'a Falcao göndermesi!

Medipol Başakşehirle şampiyonluk yaşayan Daniel Aleksic, ülkesinin basınına flaş açıklamalarda bulundu.

 

Aleksic, Başakşehir Futbol Kulübü'nün çok iyi yönetildiğini belirterek, "İstikrarlı kulübün ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ancak en iyi organize kulüp olduğumuzu size söyleyebilirim. Her Euro'nun nere gittiğini biliyoruz. Açıkça söylemek gerekirse Türkiye'de her büyük takımın parası var. Ama asıl fark onları nasıl harcadığıdır. Galatasaray'ı örnek olarak alalım: Geçen yaz 33-34 yaşındaki bir oyuncu olan Radamel Falcao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı ve ona 7 milyon Euro ödedi. Ne için, Kolombiya'nın onuru olduğu için, ama bu iyi bir iş örneği mi? Başakşehir'de böyle bir harcama yok ve bu yüzden ülkenin en iyi yönetilen kulübüyüz. Avrupa'da da kendimizi göstereceğiz. Şimdi dünyanın dört bir yanından büyük oyuncular buraya gelmek isteyecektir" diye konuştu. 

"Hak edilmiş bir lig şampiyonluğu kazandık"

 

Son yıllarda sürekli zirveye oynadıklarını belirten Sırp oyuncu, "Son yıllarda sürekli zirveyi zorluyoruz. Şu an 7 puan öndeyiz ve şampiyonluğumuzu garantiledik. Ama henüz bitmedi. Hak edilmiş bir lig şampiyonluğu kazandık. Biz en iyisiydik, bunu herkese gösterdik" şeklinde konuştu.

"Büyük bir kutlama yapmadık"

Şampiyon olduktan sonra büyük bir kutlama yapmadıklarını kaydeden Aleksic, "Stadyum'da sadece 300-400 kişi, kulüp çalışanları ve yönetim kurulu üyeleri vardı. Biraz kutlama yaptık, sahada bayraklar vardı ve biraz video çektik. Şimdi son lig maçında Kasımpaşa ile karşılaşacağız ve asıl kutlamayı bu maçtan sonra yapacağız. Başkan iyi bir kutlama yapacak ve nasıl yapılacağını herkese gösterecek" dedi. (Ajansspor)

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • 12345666666 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam hakettiniz ama hakemlerin lehinize verdiği hatalı kararlar için ne diyeceksin merak ediyorum açıkçası
    Cevapla
  • Ertuğrul 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarı olarak tebrik ediyorum. Kimse kulp takmasın. Geçen sene şampiyonluğu kaçırmış kaç senedir istikrarlı ve güzel yönetilen bir takım var. Asıl sormamız gereken bu kadar boş transferler dağıtılan paralar ve kulüplerimizin geldiği noktadır. Elimizdeki Skirtel'i kaçırıp o noktaya Zanka'yı Falett'i alan Jailson'u Gustavu'yu stoper oynatan anlayış olmalı.Suçlu kulüpleri böyle yönetip bizi borç batağına sokup doğru düzgün bir altyapı politikası gelistirmeyenler B takımı kurup gençleri hazırlamayanlar sürekli yabancı kuralını değiştirenler her başarısızlıkta suçu başkalarına atan şovmen yönetici ve teknik direktörlerdir.
    Cevapla
  • fatih 42 3 yıl önce Şikayet Et
    doğru en iyi yönetilen kulübüsünüz belediye reis federasyon mhk hepsi ortak yönetiyor. geçen sene yapamadıklarını bu sene pandemi ve diğer takımların da yardımıyla başardınız.
    Cevapla
  • AliBaba 3 yıl önce Şikayet Et
    adamlar hakkıyla aldı şampiyonluğu. her sene üç büyüklerden biri mi şampiyon olmak zorunda. Trabzon şampiyon olsa damat farkı diyecektiniz. gs şampiyon olsa Tayyip'in adamları olacaktı. fb olsa federasyon yardım etti. herşeye bahaneniz var maşallah.
    Cevapla
  • Orhun 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklı
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olsan ne yazar kimsenin umurunda değil. Hatta Hersene olsanızda yine fark etmez. Anca istatistik olursunuz. Arabanız var ama maalesef ruhunuz yok.
    Cevapla
  • Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni çok etkilemiş anlaşılan, sen haberi görüp okumuşsun demek umursamışsın, Tebrik etseydin daha iyiydi.
    Cevapla
  • necmi 3 yıl önce Şikayet Et
    ağla ağla,açılırsın.biz fb liler artık alıştık ağlamıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR