Fatih Terim'in Arda Turan planı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, geçen günlerde Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen zirvede Arda Turan'ın transfer edilmesini isterken tecrübeli çalıştırıcının planı da ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.07.2020 15:47 GÜNCELLEME 25.07.2020 15:47 Galatasaray
Fatih Terim'in Arda Turan planı!
Fatih Terim'in Arda Turan planı!

Devre arasında gündeme gelen Arda Turan transferi yazın yeniden alevlendi. Teknik direktör Fatih Terim, geçen günlerde Türk Telekom'da yapılan yeni sezon değerlendirme zirvesinde yönetimden Arda Turan'ın transfer edilmesini isterken tecrübeli çalıştırıcının Arda planı da ortaya çıktı.

Devre arasında Arda Turan'a haber yollayan ve bireysel antrenör tutarak yeni sezona sıkı hazırlanmasını isteyen Terim, Arda transferiyle birlikte bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Florya'da özellikle pandeminin patlak vermesinden sonra yabancı futbolcular ile teknik heyet arasında kopukluk gerçekleşirken bu durum, Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında yüzeye çıktı. Uruguaylı futbolcunun tesislerdeki eksikliği sakatlık nedeniyle zaman zaman hissedilirken Terim, Arda'nın saha dışında da Galatasaray'a faydalı olabileceğini düşünmeye başladı.

Selçuk İnan'ın da futbola veda etmesinin ardından Florya'da futbolcular arasında güçlü bir isim olmasını isteyen Terim, aynı zamanda Arda'nın futbola dönüşüyle birlikte bir süreden sonra eski haline dönebileceğini ve saha içinde de katkı sağlayabileceğine inanıyor.

Tecrübesi, oyun aklı ve birden fazla rolde oynayabilen tecrübeli çalıştırıcıyı takımında görmek isteyen İmparator, ayrıca son senelerde sahada eksik olduğunu düşündüğü 'Galatasaray ruhunu' da diriltmeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcının bu nedenleri sunarak yönetimden Arda'nın transferinin bitirilmesini istediği öğrenildi. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın geri dönüşü için yönetimle görüştüğünü söyledi.

Basın toplantısında konuşan deneyimli hoca, "Başkan ve yönetimimizle yaptığımız toplantıda onlarca oyuncu hakkında konuştuk. Yerli, yabancı, gelen giden, tahtada yazılanlar.... Arda da bunlardan bir tanesi. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz." dedi.

1+1 YILLIK SÖZLEŞME

Devre arasında Galatasaray'a dönmesi konuşulan Arda Turan'ın transferine o dönemde izin vermeyen Başkan Mustafa Cengiz'in, son görüşmeden sonra yumuşadığı ve tecrübeli oyuncunun geri dönmeye yakın olduğu kaydedildi.

Maç başı ücretle Galatasaray'a dönecek olan 33 yaşındaki oyuncunun, 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. (Habertürk)

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda Terim'i bitirir. sen bu kadroyla Avrupa'ya bile gidemedin hala arda peşindesin. selcuk da arda da yeterince beslendi kulüpten artik yeter!
    Cevapla
  • Cimbombom 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda GS ye hayırlı olsun ii olur..
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda GS yın evladı Büyük GS Taraftarı Ardayı pandemi döneminde bağrına basaçaktır GS ya çok faydası olacak
    Cevapla
  • Edsf 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatıh terimin Galatasaray’a son kazığı olur net
    Cevapla
  • garip 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle kafayla türk futbolu biryerlere gelemez 33 yaşında neye yarar otur para kazan yazık çok yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR