Galatasaray'ın teklifi! 'Al Babel'i ver Seri'yi'

Orta saha için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fulham'la sıkı bir pazarlığa girişti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2020 11:37 GÜNCELLEME 20.08.2020 17:35 Galatasaray
Galatasaray'ın teklifi! 'Al Babel'i ver Seri'yi'
Galatasaray'ın teklifi! 'Al Babel'i ver Seri'yi'

Gündemde Babel-Seri takası var. Sarı-kırmızılılar öncelikle Premier Lig'e geri dönen siyah-beyazlılara eski oyuncusu Ryan Babel'i verme teklifinde bulundu. Londra temsilcisi de küme düştüğü için 2019'da elden çıkartmak zorunda kaldığı 33 yaşındaki futbolcuyu yeniden kadrosunda görmek istiyor. Cimbom da "Kazan kazan" formülünü devreye sokarak avantajlı duruma geçti.

Galatasaray'ın, Jean-Michael Seri'nin 18 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanma durumu yok. Bu yüzden sarı-kırmızılılar, kulübüyle 2 yıl daha kontratı bulunan 28 yaşındaki orta sahayı 1 yıl daha kiralamayı hedefliyor.

Fildişi Sahilli futbolcu da Cimbom'a gitmek istediğini Fulham'a iletirken Babel-Seri takası için iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Bu transferin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

 

 

KAYNAK : Sözcü
YORUMLAR 3
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne Babel nede seri bu takımın oyuncusu olamaz. Seri denen adamın birde bonservisi 18 milyon Euro Tam bir bomba. Sakın almayın bu da elinizde patlar. Tıpkı falcao gibi.
    Cevapla
  • Vatandaş54 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir an evvel yurtdışı bazı takımların belhanda ya talip olup pazarlık aşamasına geldik demesini duyalım ki Ali Koç belhandayi da alsın. Fenerbahçe bu sene iyi transferler yanında copleride doldurdu sırf Galatasaray talip oldu diye. İyi de oldu baş bas paralari Leyla'ya şarkısını gergin dinler artık. Saha daki dansozleri izledikçe.
    Cevapla
  • Çöpleri al koç 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence al Babel’i lütfen Seri’yi de verme sende kalsın. Hatta Belhanda’yı da alsınlar bedava verelim.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR