Fatih Terim'in çok istediği transfer

Sarı- Kırmızılı yönetim rotayı bu kez bonservisi elinde olan Aleix Garcia'ya çevirdi. İspanyol orta saha oyuncusu için ilk adım atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 09:50 GÜNCELLEME 03.09.2020 10:04 Galatasaray
Fatih Terim'in çok istediği transfer
Fatih Terim'in çok istediği transfer

Galatasaray transferde vites taktı. Yeni sezonda alternatifi geniş bir kadro kurmak isteyen Sarı- Kırmızılı yönetim rotayı bu kez bonservisi elinde olan Aleix Garcia'ya çevirdi. Son olarak Manchester City ve kiralık olarak Mouscron formalarını giyen İspanyol orta saha oyuncusu için ilk adım atıldı. Bu oyuncuyu fırsat transferi olarak gören Galatasaraylı yöneticiler oyuncunun menajerine ilk teklifi yaptı.

FATİH TERİM DE ONU ÇOK İSTİYOR

Teknik Direktör Terim'in de yeni sezonda kadroda görmek istediği 23 yaşındaki oyuncu hem merkez orta saha hem ön libero hem de 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Garcia için şartların zorlanması bekleniyor.

YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLER

Garcia'ya Galatasaray'ın dışında birkaç kulübün daha talip olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle bu oyuncuyu rakiplerine kaptırmak istemeyen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin elini çabuk tutarak Garcia ve menajeriyle birkaç gün içinde bir araya geleceği gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz sezon Mouscron'da kiralık olarak forma giyen Aleix Garcia 25 resmi karşılaşmada oynarken 5 gol atıp 3 asist yaptı.(Takvim)

 

 

YORUMLAR 5
  • bahtikara 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre ye ve koca duyurulur.meselemi koc gs nin verdiginin 3 katini verir bir yolunu bulur onu sattığı ürünlerden milletin sırtına yükler .hadi hadi gidin kaçırmayın-)-)-)
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz futbolcu çöplüğüne döndü. yakında çöplük patlar
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim istiyorsa almayın, ben aldığı iki stoper dışında en az yirmi boş transferini sayabilirim.
    Cevapla
  • Mahmut23 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllık 4 milyon eurodan 5 yıllık bir sözleşme yaparlar artık.
    Cevapla
  • mustafa Açük 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye duyrulur. Kasıtlı olarak bu haberleri çıkarıyorlar Fener koşarak gidip alıyor. Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR