Arda Turan göz kamaştırıyor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2020 16:12 GÜNCELLEME 04.09.2020 16:12 Galatasaray
Arda Turan göz kamaştırıyor
Arda Turan göz kamaştırıyor

Sarı-kırmızılı formaya yeniden kavuşan Arda Turan hem antrenmanlardaki istekli ve çalışkan görüntüsüyle genç oyunculara örnek oluyor hem de hazırlık maçlarındaki hırsıyla Galatasaray ruhunu sahaya yansıtıyor.

PERFORMANSI YÜKSELİYOR

Geçen sezon devre arasında Medipol Başakşehir'den ayrıldıktan sonra yurt içinden ve Avrupa'dan önemli teklifler almasına rağmen tekrar Galatasaray'da forma giymek için bekleyen 33 yaşındaki futbolcu, yeni sezonda takımının en önemli kozlarından olacak. Kulüpsüz kaldığı dönemde bireysel çalışmalarını aksatmayan ve sarı-kırmızılıların sezon hazırlıklarına formda giren Turan, performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

'66 NUMARA' HIRSIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Sahadaki tavırları ve oyunuyla başarıya aç olduğunu, kupalar kazanmak istediğini gösteren deneyimli futbolcu, sarı-kırmızılı taraftarın da görmeyi arzuladığı '66 numaralı Arda Turan' profilini çizmeye şimdiden başladı. Kaptanlık pazubandını da koluna geçiren yıldız oyuncu, ligin başlamasını iple çekiyor. (DHA)

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Büyük kaptan 3 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın en iyi 4 transferi. 1 Arda turan, 2 diagne, 3, emre kılınç 4 oğuzcan. söylediğimiz çık tı mı, çıktı. 4 ü de süper oynuyor. Maşallah nazar değmesin. Kaptan döktürüyor.
    Cevapla
  • hahaha 3 yıl önce Şikayet Et
    ironidir umarım yoksa cidden kafa uçuk
    Cevapla
  • fanatik fb li :d 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen çok iyi oynuyor orta saha da transfere ihtiyaç yok fb liyim ama kesin gs bu ligin içinden geçer fatih öztür çok başarılı bir transfer aslında 20 yaşında üstelik real madridde oynamıştır.fakat gs nin üstün scout ekibi onu BEDAVA ya getirmeyi başarmıştır.
    Cevapla
  • recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda kaç maç oynadıda göz kamaştıyor ne zamandır oynamamış
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Açma o gül ağzını gülo nazar değecek.
    Cevapla
  • akıllı 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR