Fatih Terim'in ilk 11'i netleşiyor!

12 Eylül'deki Gaziantep maçıyla lig sezonun açacak Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim'in kadrosu belli olmaya başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2020 14:42 GÜNCELLEME 06.09.2020 14:42 Galatasaray
Fatih Terim'in ilk 11'i netleşiyor!
Fatih Terim'in ilk 11'i netleşiyor!

Florya'da günlerdir yoğun tempoda çalışan Sarı-Kırmızılılar'da, son Hatay maçının ardından kadro netleşmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim, 12 Eylül Cumartesi günü Gaziantep FK ile yapılacak ilk lig karşılaşmasında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Sadece birkaç mevkide belirsizlik yaşanıyor...

Öncelikle kalede Fatih Öztürk'ün yeri garanti. Savunma dörtlüsü Omar-Luyindama-Marcao-Saracchi şeklinde kuracak Terim, orta sahanın merkezinde henüz transferler gelmediği için Taylan-Donk ikilisini düşünüyor. Burada bir ihtimal Belhanda sürprizi yaşanabilir. Forvet arkasındaki 3'lünün de Emre Kılınç-Feghouli- Arda'dan oluşması bekleniyor.

Çift forvet de denedi

Fatih hoca ileride Diagne-Falcao ikilisinden birini tercih edecek. Taktik antrenmanlarda hem çift forvet hem de tek santrforlu sistemi deneyen Terim'in şimdilik kararı, ileride tek golcü oynatmaktan yana. Ana hatlarıyla ilk 11'i kafasında belirleyen İmparator, oyuncuların son durumuna belki 1-2 değişilik yapabilir.

 

YORUMLAR 5
  • dr siyah beyazzz 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adam hangi takımın başındaysa egosu oynar topçular oynamaz..baktı olmuyor hakemle oynarrr
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Çift forvet oynamaliyiz. Donk ağır, arda ağır. Ömer bayram oynamalı. adam asist krali oldu ama hala düşünülmüyor, pişmaniye donk oynuyor.
    Cevapla
  • Mahmut23 3 yıl önce Şikayet Et
    Çift forvet intihar olur zaten orta sahada açık veriyoruz. Bir de çift forvet oynarsak ileri ve orta saha arasında boşluklar olur bu da rakip takıma geniş alanda oynama fırsatı sunar. Ha çok iyi ön libero ve merkez orta saha alabilirsek o zaman tabiki iş değişir.
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    arda ve donk oynamamali zaten diyorum. dinamik orta saha ve çift forvet.
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Donk ağır Arda ağır çift forvet oynamamalıyız demeliydin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR