Fatih Terim, Tolgay Arslan'ı veto etti

Fatih Terim, Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Tolgay Arslan'ın transferini istemediğini sarı-kırmızılı yönetime iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2020 11:02 GÜNCELLEME 10.09.2020 11:02 Galatasaray
Fatih Terim, Tolgay Arslan'ı veto etti
Fatih Terim, Tolgay Arslan'ı veto etti

Transfer çalışmalarını sürdüren ve orta sahaya ilk hamlesini Etebo ile yapan Galatasaray'da Fatih Terim'den flaş bir karar geldi. Fenerbahçe ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla fesheden ve bir süredir sarı-kırmızılı yönetim ile dirsek temasında olan Tolgay Arslan'ın transferi bitme aşamasındayken; Fatih Terim devreye girdi ve Tolgay'ın transferini veto etti.

Galatasaray Yönetimi'nin 600 bin euro karşılığında kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Tolgay için son sözünü söyleyen Terim, bu defteri açılmadan kapattı.

Okay Yokuşlu'nun transferi için ısrarcı olan Terim, Etebo ve olası Okay transferinin ardından orta alana bir transfer hamlesi daha istedi. Savunmaya yönelik orta saha alternatifini güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Seri'nin kiralık olarak transfer edilmesi için de temaslarını sürdürüyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, bir yandan da FFP paralelinde hareket etmeye çalışıyor. Etebo transferiyle limite gelen Galatasaray Yönetimi, oyuncu satmadan 750 bin euronun üzerinde bonservis ya da kiralama ücreti ödeyemeyecek.

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • SITKI 3 yıl önce Şikayet Et
    bravo fatih abi
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen Beşiktaşı mumla ararsın kardeş ne olursan ol şartlar ne olursa olsun ekmek yediğin hiçbir kapıyı kötüleme, BEŞİKTAŞ tan giderken ettiğin lafları Bi düşün bakalım hiiç bu duruma düşmeyecektin işsiz kalmayacaktın sandın ama bak şimdi 500 bin veren olsa takla atarak gideceksin. Sergen 4 büyükler Siirt jetpa istanbulsporda oynadı hiçbirinden diğerine giderken o terbiyesizliği yapmadı kapişş ? Biraz profosyönel olmayı öğrenin
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    e herhalde yani!!!
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    doldur bosalt yapiyorlar para bol nede olsa al begenmwdim gonder hersene bosa giden paralar yazik
    Cevapla
  • Alpi 3 yıl önce Şikayet Et
    Peki o zaman Fatih Terim efendinin aldırdıklarınada bir bakın!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR