Galatasaray'dan İsmail Çokçalış hamlesi!

Sezon sonu sözleşmeleri biten Linnes ve Şener’le yollarını ayırmaya hazırlanan Cimbom, 20 yaşındaki İsmail Çokçalış’ı performansını artırması halinde ara transfer döneminde kadrosuna dahil edecek.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2020 21:44 GÜNCELLEME 15.10.2020 21:44 Galatasaray
Galatasaray'dan İsmail Çokçalış hamlesi!
Galatasaray'dan İsmail Çokçalış hamlesi!

Mariano'nun yerine Omar Elabdellaoui'yi transfer eden G.Saray'da sağ bek rotasyonu için Martin Linnes ve Şener Özbayraklı da bulunuyor. Ancak teknik direktör Fatih Terim, Omar'ın yedeği olan bu iki oyuncunun performansından memnun değil. Bu nedenle sarı-kırmızılılar, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Linnes ve Şener'le yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

 

Sabah'ın haberine göre; Önümüzdeki sezon Omar'ı alternatifsiz bırakmak istemeyen G.Saray, uzun süredir aradığı yerli sağ beki Bursaspor'da buldu. Yeşil-beyazlı formayla 1. Lig'in dikkat çeken gençlerinden olan İsmail Çokçalış, Cimbom tarafından izlemeye alındı.

İKİ YIL SÖZLEŞMESİ VAR

 

Sarı-kırmızılılar, alt yaş kategorilerinde milli takımlara çağrılan İsmail Çokçalış'ın performansını artırması halinde ocak ayında transferi için girişimde bulunacak. 20 yaşındaki sağ bekin, Bursaspor'la iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 3
  • Krokodil 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim istiyorsa çok bekler ismail veya başka bir yetenek türkiyede değil avrupaya gider...umut meraş veya ertuğrul ersoy zeki celik ne yaptı ise ismail de burakta aynı yolu izleyecek inşallah
    Cevapla
  • Bafe Gomis 3 yıl önce Şikayet Et
    Genç yetenek ama Galatasaraya gelirse yunus Akgün gibi hiç oynayamadan tekrar kiralanır Bursa'ya ama potansiyeli çok yüksek. İnşallah gelir geldikten sonra kiralayıp diğer yıl alırız direk 11 e alırız
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    kariyeri bitecek haberi yok yazık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR