Yedlin: "Herkesten özür dilerim"

Galatasaray’ın ABD’li futbolcusu DeAndre Yedlin, Çaykur Rizespor maçında penaltıya neden olması ve kırmızı kartla oyun dışı kaldığı için üzgün olduğunu belirterek, herkesten özür diledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2021 18:56 GÜNCELLEME 20.03.2021 18:56 Galatasaray
Yedlin: "Herkesten özür dilerim"
Yedlin: "Herkesten özür dilerim"

Galatasaray’ın ABD’li futbolcusu DeAndre Yedlin, Çaykur Rizespor’a 4-3 yenildikleri karşılaşmada sarı-kırmızılı forma ile ilk golünü atarken, mücadelede kırmızı kartla oyun dışı da kalmıştı.

27 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özür diledi. ABD’li futbolcu "Büyük Galatasaray camiasına" başlıklı açıklamasında, "Galatasaray'daki ilk golümü attığım gecenin daha farklı tamamlanmasını isterdim ama maalesef hiç arzu etmediğimiz bir son yaşadık. İçinde bulunduğum penaltı pozisyonu ve takımımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm ve herkesten özür diliyorum. Sezon sonuna kadar tüm gücümüzle mücadele edip, taraftarlarımıza hak ettikleri mutluluğu yaşatmak için çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • burak van 3 yıl önce Şikayet Et
    olaki başkan olasın bak seni hasta etmese görürsün
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Senden önce ortaya taç atan saracci..luyindama ..marcao..bi saçmalıktır gidiyor bakalım..nereye kadar gidecek..diğerlerinin başınada gelecekmi..bakıp görelim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR