Fiorentina 21 yıl sonra yeniden Fatih Terim için geliyor

İtalya'nın köklü kulüplerinden Fiorentina, 21 yıl sonra yeniden takımın başına Fatih Terim'i getirmek için hareket geçiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2021 09:46 GÜNCELLEME 31.03.2021 09:46 Galatasaray
Fiorentina 21 yıl sonra yeniden Fatih Terim için geliyor
Fiorentina 21 yıl sonra yeniden Fatih Terim için geliyor

2000 yılında Galatasaray'a UEFA Kupası'nı kazandırarak Fiorentina'nın başına geçen ve başarılı bir dönem yaşayan Fatih Terim'i Fiorentina taraftarı yeniden takımın başında görmek istiyor. Kulübün milyarder başkanı Commisso'nun resmi teklifle Terim'in kapısını çalması bekleniyor.

İtalyan devi Fiorentina, 21 yıl sonra bir kez daha Fatih Terim'i Floransa'ya getirmeye kararlı.

Geçtiğimiz günlerde Çizme medyasında yer alan iddialarda, kulübün milyarder başkanı Commisso'nun, Fiorentina taraftarının hâlâ unutamadığı Fatih Terim'i takımın başında görmek istediği ifade edilmişti. Fatih Terim'in, konuyla ilgili olumlu ya da olumsuz bir geri dönüşte bulunmadığı da haberin detaylarında yer aldı.

Ancak Commisso'nun bu operasyonda ısrarcı olduğu ve kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde resmi teklifle Terim'in kapısını çalacağı ileri sürüldü. 

Yönetimden teklif bekliyor

2000 yılında Galatasaray'a UEFA Kupası'nı kazandırarak Fiorentina'nın başına geçen Terim, İtalya'da gösterdiği başarıyla kısa sürede Milan'ın ilgisini çekmiş ve büyük bir transfere imza atmıştı. Milan macerası sonrası Avrupa defterine nokta koyan 67 yaşındaki teknik adamın asıl hedefi ise kariyerini Galatasaray'da tamamlamak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fatih Terim, yönetimden opsiyon maddesini yürürlüğe almak üzere kendisine yeni bir teklif yapmasını bekliyor.

KAYNAK : Fanatik
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Yakışır 3 yıl önce Şikayet Et
    Gururumuzsun İmparator yakışır sana seni çekemiyorlar Türkiye’deki ezikler sende Galatasaray’da zarar görüyor. Bu yaşında bile yurtdışından teklif alıyorsun helal olsun başka bir tane daha bu çapta teknik direktörümüz yok arkadaş ne yazık ki
    Cevapla
  • Duran 3 yıl önce Şikayet Et
    Saattttımmmm hem de beleşeeee
    Cevapla
  • Jaj 3 yıl önce Şikayet Et
    Saad
    Cevapla
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle sinyorterim gelmemek üzere dünya futboluna hizmet et geliştir.
    Cevapla
  • Yılmaz tüfenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Gitmeli yarım kalan işi tamamlasın o dünyanın en iyi teknik adamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR