Fatih Terim: Yolumuza savaşanlarla devam edeceğiz

Hatayspor yenilgisi sonrası çılgına dönen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "Önümüzde 9 hafta var. Savaşan ve inananlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2021 09:54 GÜNCELLEME 05.04.2021 09:54 Galatasaray
Fatih Terim: Yolumuza savaşanlarla devam edeceğiz
Fatih Terim: Yolumuza savaşanlarla devam edeceğiz

Galatasaray evinde Çaykur Rize’ye mağlup olduktan sonra Hatay deplasmanında da üç puan bırakarak şampiyonluk yarışında neredeyse havlu atar duruma geldi. 3-0’lık ağır yenilgiyi cezası sebebiyle tribünden takip eden Teknik Direktör Fatih Terim, etkisiz oyun karşısında kelimenin tam anlamıyla çileden çıktı.

Çok güvendiği isimlerin beklediği sorumluluğu almamasından rahatsız olan tecrübeli teknik adamın ciddi hayal kırıklığı yaşandığı öğrenildi. Geriye kalan haftalar için şampiyonluk yarışında geriye düşmelerine rağmen pes etmeyeceklerini belirten Terim, dönüş yolunda sert bir konuşma yaptı.

Forma isteyene...

Cezalı ve hastalıktan dolayı önemli eksiklerin bulunmasının, bu oyunun açıklaması olmadığını belirten Fatih Hoca “Futbolda her türlü sonuç var. Kazanırsın, kaybedersin. Ama bu oyunun izahı yok! Hatay karşısında, G.Saray formasına yakışmayan bir mücadele vardı. Durumu kabullenmeniz, gidişatı değiştirmek için sorumluluk almamanız hayal kırıklığı yaşattı. Daha önümüzde 9 hafta, 27 puan var. Sonuna kadar savaşımızı inanlarla sürdüreceğiz. Bundan sonra formayı isteyen alacak, istemeyen kulübede oturacak” diyerek ciddi uyarılarda bulundu.    

Varlığı bir dert yokluğu yara

Galatasaray kariyeri sık sık tartışılan Belhanda, Sivas maçı sonrası yönetimi hedef alan açıklamaları sonrası, Fatih Terim’in onay vermemesine karşın gönderilmişti. Sarı kırmızılılar Faslı yıldızın yokluğunu orta sahada ciddi bir şekilde hissediyor. Cimbom Belhanda’sız çıktığı üç lig maçından sadece bir galibiyet çıkarabilirken, iki maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Kadroda ciddi rotasyon

Hafta içi oynanacak maçları BAY geçecek olan Aslan’da, Fatih Terim’in takımını âdeta kampa almaya hazırlanıyor. İki haftadır üst üste gelen kötü sonuçları Fatih Karagümrük maçıyla değiştirmeyi hedefleyen sarı kırmızılılarda rotasyon gündemde. Cezası bitecek Yedlin, Luyindama ve Marcao takıma dönecek formsuz Saracchi’nin yerine ise Emre Taşdemir düşünülüyor.

KAYNAK : Akşam
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • Yeter hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Hoca bu takım hep zayıf ikili mücadele hep kaybediyor hava topu alamıyor pas isabeti düşük topu oyuna sokamıyoruz atak yapamıyoruz hızlı çıkamıyoruz bekliyoruz rakip yerleşsin kaç Maçtır aynı terane demek ki sorun sende kusura bakma
    Cevapla
  • tarıkk 3 yıl önce Şikayet Et
    mücadele yeteneği olmayan fernandesi stoperde oynat, adamların kimyasıyla oyna sonra suçlu yine futbolcular
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    hep oyuncular gidiyor birde sen gitsen belki gs düzelir
    Cevapla
  • olmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim bırak artık şu takımı başkası savaşsın... zorlamanın anlamı yok. emekliliğin tadını çıkar olmuyor olmuyor olmuyor.
    Cevapla
  • Hayrettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Takıma futbol oynat. Bilimiyosan hatay ankara gücüne bak seni nasıl yendi bırak artık sabit fikiri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR