Galatasaray içerde 4 maçtır kazanamıyor

Galatasaray, Süper Lig’de sahasında oynadığı son 4 karşılaşmada 1 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.04.2021 21:26 GÜNCELLEME 21.04.2021 21:26 Galatasaray
Galatasaray içerde 4 maçtır kazanamıyor
Galatasaray içerde 4 maçtır kazanamıyor

Galatasaray, Süper Lig’in 36. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 1-1 berabere ayrıldı ve şampiyonluk yolunda önemli 2 puan kaybetti. Aslan ligin bitmesine 6 hafta kala lider Beşiktaş’ın 6, takipçisi Fenerbahçe’nin de 3 puan gerisinde bulunuyor.

Galatasaray, ligde evinde son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u mağlup etti. Bu maçın ardından sarı-kırmızılılar sahasında oynadığı 4 karşılaşmada 3 puan alamadı. Bu süreçte Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor'a yenildi.

Galatasaray Süper Lig’de 8 maçlık galibiyet serisinde sonra oynadığı 8 müsabakada 2 kez sahadan galip ayrıldı. Cimbom diğer karşılaşmalarda ise 3 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı.

YORUMLAR 1
  • sdc 2 yıl önce Şikayet Et
    Emrelerden akbaba gönderilmeli oynuyorsa da 500 bin lira yeter kılıçın bir yıl daha hakkı var sol açıkta denenmeli olmuyorsa o da gönderilmeli sağlam iki bek lazım Şener berbat yerine alt yapıdan biri gelse daha iyi oynar saracchi onun bir tık üstü gsye yetmez gedson fena değil oynadıkça açılıyor ama arkasında sağlam bir orta saha lazım arda 10 numara ya konmalı daha az mücadele ile top dağıtmalı liyundama genel de iyi ama her hatasında gol yiyoruz ya defans üçlenmeli yada gönderilmeli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR