Muslera: Beşiktaş'ı tebrik ederim!

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, "Buralara geleceğimize kimse belki de ihtimal vermiyordu. Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2021 00:30 GÜNCELLEME 16.05.2021 00:30 Galatasaray
Muslera: Beşiktaş'ı tebrik ederim!
Muslera: Beşiktaş'ı tebrik ederim!

Süper Lig'de şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'da kaptan Muslera açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'ı tebrik ederim"

"Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum. Sezon başında takımımla beraber değildim, 6 aydır buradayım. Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bizim başarımız için çalışan herkese teşekkür ediyorum. Zor zamanlarımız oldu, kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlar da oldu. Ama görüyorsunuz buraya kadar geldi iş. Kimse inanmazdı belki ama buraya kadar getirdik, sadece gol averajıyla kaybettik. Son dakikaya kadar bırakmayan bir Galatasaray vardı."

"Kimse buralara geleceğimize ihtimal vermiyordu, gurur duyuyorum"

"Sadece Galatasaray olarak bizim değil, tüm takımların kırılma noktaları oldu. Bizim de ne yazık ki mağlubiyet serimiz oldu. Beşiktaş da yaşadı. Her takımın başına geldi bu. Şanssız bir dönemimiz oldu. Ama ben karakter olarak negatiflerden çok pozitiflere odaklanan biriyim. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Kimse buraya geleceğimize ihtimal vermiyordu. Galatasaray ruhu bu, Galatasaray'a yakışan da bu. Herkese teşekkür ediyorum. Ne yazık ki şampiyon olamadık. Çok istiyorduk ama son dakikaya kadar mücadele ettik. Galatasaray bu ligin en büyük takımıdır, bunu da defalarca göstermiştir. Hocalarımla, arkadaşlarımla gurur duyuyorum"

YORUMLAR 2
  • ben bilmem 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim bjk yi kutlamamış. doğruysa fenerli olarak ayıplıyorum.
    Cevapla
  • EyvaAllah 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR