Şampiyonluk maçının stresine dayanamadı

Fanatik Galatasaraylı taraftar, Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmanın stresine dayanamayıp kalp krizi geçirdı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2021 11:39 GÜNCELLEME 16.05.2021 11:39 Galatasaray
Şampiyonluk maçının stresine dayanamadı
Şampiyonluk maçının stresine dayanamadı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Muharrem Günay (35), Beşiktaş'ın şampiyon olduğu Süper Lig'de Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmanın stresine dayanamayıp kalp krizi geçirdı. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Günay, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Davutlar Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi'nde oturan Muharrem Günay, dün Süper Lig'de taraftarı olduğu Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile maçını izlemek için arkadaşlarıyla evinde bir araya geldi. Fanatik Galatasaray taraftarı olan Günay, maçın ikinci yarısını izlerken birden fenalaştı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler Günay'ın kalp krizi geçirdiğini belirledi. Günay, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Muharrem Günay hayatını kaybetti. Günay'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri derin üzüntü yaşadı

YORUMLAR 5
  • Ziya 2 yıl önce Şikayet Et
    Son nefes önemli Allah hayırlı ölümler nasip eylesin
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bunada futbol şehidi der şimdi bu toplum
    Cevapla
  • Futbolumuz batsın 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte kafirlerin asimetrik savaşı bahisçilerin müslüman evlatlarına yaptığı bu. Orada Müslümanlar katlediliyor biz maç derdinde streste sokulmak için her türlü halt pompalanıyor buna herkes alet oluyor yazıklar olsun. Arkadaşlar düşmeyin şu tuzağa bunlar toplumlara verilmiş afyondur zarardır. Bu merhumun ailesine sevenlerine yazık değil mi? Futbolunuz batsın.
    Cevapla
  • ferdi k. 2 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar cahilsiniz. sporu, müslümanlıkla, kafirlikle ne alakalandırıyorsunuz? o ayrı, bu ayrı, sırf yorum yapmak için mi yazıyorsunuz bunu? bırakın, herkesin, kendi din ve kafirlik mevzusunu allah'a. Bize, size mi bunları sorgulamak düşmüş ayıptır günahtır yahu! bu tür mevzulara, başka türlü yorumlar yapın.
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar bağlı olmayın.Sonuçta SPOR.Alah rahmet eylesin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR