Gustavo Assunçao, Galatasaray'da

Galatasaray, Portekiz ekibi Famalicao'dan Gustavo Assunçao'nun satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralandığını açıkladı!

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2021 20:55 GÜNCELLEME 08.09.2021 21:32 Galatasaray
Gustavo Assunçao, Galatasaray'da
Gustavo Assunçao, Galatasaray'da

Galatasaray, 21 yaşındaki Brezilyalı orta saha Gustavo Assunçao'yu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Gustavo Assunção ve kulübü FC Famalicão ile oyuncunun 2021-2022 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca Galatasaray’ın 2021-2022 sezonu sonunda futbolcunun bonservisini satın alma hakkı bulunmaktadır."

Satın alma opsiyonu 3.5 milyon avro

Galatasaray, Portekiz ekibi Famalicao'ya kiralama bedeli olarak 100 bin avro ödeneceği belirtildi. Brezilyalı oyuncunun satın alma opsiyonunun ise 3.5 milyon avro olduğu aktarıldı. Oyuncuya ise 500 bin avro maaş ödeneceği bildirildi.

Gustavo Assunçao: Benim için bir rüya

"Benim için bir rüya. Galatasaray inanılmaz büyük, tarihi bir kulüp, Avrupa'da başarıları var. Böyle büyük bir camiadan gelen teklifi hemen kabul ettim, gururluyum."

"Arda Turan'ı çok seviyorum, Atletico Madrid'deyken ben altyapıdaydım, 12 yaşındaydım. Atletico Madrid'de hepimizin idolüydü, Galatasaray'da da çok büyük idol. Onunla aynı takımda olduğum için çok heyecanlıyım."

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • T.S 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazik bu iyi birisi olsaydı avrupa bunu bırakmazdı . Bizim genclerimize hakarettir bu
    Cevapla
  • Oguzhan 2 yıl önce Şikayet Et
    He He bizim gencleride gördük kosmuyorlar laubali hareketler is diszipliniert yok simarik biraz Cebi para gördümü kadin pesinde. Yabanci oyuncular öylemi Allah hidayet versin isini yapiyorlar.
    Cevapla
  • Sualp 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi yatırım. Hep böyle gençleri alsalar keşke
    Cevapla
  • Guaidoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yetismiyor yetisende simariyor. Gecmis olsun.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    20'li yaslarda yabancı oyuncu alınacağına ayni yaşlarda yerli oyuncu da alabilirlerdi. anlasilan birilerinin cebi dolacak yine
    Cevapla
  • Barbaros 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli oyuncu yabanci genc lernen dahami az kazaniyor milliyetcilik yapmayin sporda milliyetcilik olmaz bak milli takima Antrönür türk ama vizyon Taktik oyuncu secme eksik kendinizi avutmayin milli duygularla biraz dürüst olun
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bizde hırslı oyuncu yok. u21 izledik
    Cevapla
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Alın bakalım yerli oyuncuda meyil meyil baksın köşede Fatih terim ki 90 yıllarında nice yerli milli oyuncu çıkarttı bu ülkeye şimdi bakıyomda yetiştirmeyi bırakmış işin ticaretine başlamış olmuyor hocam size yakışmıyor doldurdunuz yabancı futbolcuları kadroya insan yetiştirin şu memlekete
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR