Fatih Terim'den Diagne kararı!

Marsilya karşısındaki performansıyla sınıfı geçen Diagne, Teknik Direktör Fatih Terim'in birinci santrforu olmayı başardı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2021 13:47 GÜNCELLEME 27.11.2021 13:47 Galatasaray
Fatih Terim'den Diagne kararı!
Fatih Terim'den Diagne kararı!

Marsilya karşısında performansıyla sınıfı geçen Senegalli oyuncu, birinci santrfor oldu. Terim, zorunlu olmadıkça bu futbolcuyla maça başlama kararı aldı.

Cim-Bom’da, Diagne, Mustafa Muhammed ve Halil Dervişoğlu arasındaki forvet kararsızlığı son buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Senegalli futbolcuyu listenin başına koydu.

Marsilya maçında forvette görev alan Mbaye Diagne, performansıyla sınıfı geçti. Senegalli golcünün fizik gücüyle fark yaratması ve etkili olması beğeni toplarken, Fatih Terim de bundan sonra zorunlu olmadıkça maçlara Diagne ile başlama kararı aldı. Terim, Halil ve Muhammed’i ise bazı maçlarda Diagne ile beraber kullanacak veya bu iki ismi hamle oyuncusu olarak değerlendirecek. Zaman zaman çift forvet olarak oynanabilecek karşılaşmalarda bu iki isim arasından bir tercih yapacak olan sarı-kırmızılıların teknik patronu, girilen pozisyonların olumlu sonuçlanmasından da mutlu oldu. (Milliyet)

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • süper golcü 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocanın gözbebeği. Fatih hoca formayı diagneye verdi demek.
    Cevapla
  • ragıp 2 yıl önce Şikayet Et
    Diagne elden kaçmadan acele sözleşme yapılmalı. Kötü bile oynasa üst üste bir kaç maç sabredin, sonra diagne şov izleyin. Kasımpaşadaki diagneden bile çok daha iyi.
    Cevapla
  • şahane golcü 2 yıl önce Şikayet Et
    Diagne şahane golcü. nihayet adalet yerini buldu. halil ve mustafa diagnenin arkasında hücuma dönük orta saha olarak oynamalı. ikisi de iyi topçu. halil ve mustafadan da memnunuz. galatasarayımızın onlara ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Barış 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ligde her türlü iş yapar. Halil iyi ama oyun tecrübesi az, oyun zekası gelişmeli, mustafayı emre çolak gibi 6 yıl bekleriz parlayacak diye. Diagne top süremez ama top çalar, defansı üstüne çeker, golcü vuruşu yapar.
    Cevapla
  • 1905 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca sen maça bakmıyor musun ya bırak....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR