Domenec Torrent: Bu takım yatmış!

Galatasaray’ın yeni hocası Domenec Torrent, yönetim ile yaptığı sohbette, takımın fiziksel durumunu kötüledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2022 09:58 GÜNCELLEME 20.01.2022 10:00 Galatasaray
Domenec Torrent: Bu takım yatmış!
Domenec Torrent: Bu takım yatmış!

Galatasaray ’da teknik direktör Domenec Torrent, yöneticilerle yaptığı sohbette takımın fiziksel olarak çok kötü durumda olduğunu belirtti.

Fatih Terim dönemini eleştiren İspanyol teknik adamın, “Hatay maçında bunu gördük. Bu takım yatmış. Fiziksel olarak hiç iyi durumda değiller. Bu sorunu ortadan kaldırmak için bazı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Önümüzde kritik maçlar var. Kasımpaşa ve Trabzon maçlarından sonra verilecek arada taktiksel çalışmaların yanında fiziksel sorunu da ortadan kaldırmak için çalışacağız” dediği öğrenildi.

Fatih Terim’in ekibinde yer alan ABD’li kondisyoner Scott Piri ile devam etmeme kararı alan ve performans ekibini de tamamen değiştirmek isteyen Torrent’in, özellikle takımın 60. dakikadan sonra yaşadığı fiziksel problem üzerinde durduğu dile getirildi.

Takımın genç olmasına rağmen fiziksel olarak bu seviyede olmasına anlam veremeyen Torrent’in, antrenman sürelerini uzun tutup bazı günler çift antrenman yaptıracağı belirtildi.

Kaleye Fatih Öztürk

Galatasaray’da İsmail Çipe’nin verilen şansları iyi kullanamaması ve son olarak Hatay’da yaptığı hataların ardından bu akşam kaleye Fatih Öztürk geçiyor. Teknik direktör Domenec Torrent’in kaleyi tecrübeli eldivene emanet edeceği öğrenildi.

Diğer taraftan Boey’u kesemeyi düşünen Torrent, sağ bekte ise Yedlin’e şans verecek.

Pas ve top kapma çalışmasının ardından topla çıkış, oyun kurma ve hücum aksiyonları gerçekleştiren Cim-Bom, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı.

Milli takım kamplarındaki bulunan Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed idmanda yer almazken, Ryan Babel, özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı. (Milliyet)

YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda biseyler var ama bir iki tranfer şart orta saha boş oraya gedson ve barkley iyi olur keremin de yedeği olarak onyekuru da çok çok iyi olur
    Cevapla
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Terimin bi antrenman metodu yokki ne kazandıysa hep gaz ve pofpoflamayla kazandı yıllardır hiç duran top yâda kornerle ilgili bi aksiyon bi çalışma gördünüz mü? Çağımız futboluna ayak uydurup kendini geliştirmedi sayın terim tamam bize en büyük sevinçleri yaşattı, efsanemiz ve imparatorumuz oldu ama her guzel seyin illaki bir sonu oluyor işte
    Cevapla
  • ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    terimin yönetiminde 10 şampiyonluk , sayısını bilmediğin türkiye kupası ve türkiye süper kupası ve UEFA kupası var. Bunların hepsi gazla pofpofla oluyosa , buyrun herkes teknik direktörlük yapar o zaman !
    Cevapla
  • FERHAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuların maaşları zamanında verilmezse olacağı bu istersen messiyi Ronaldoyu getir değişen birşey olmaz.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemel başarısızlıkların için alt yapı oluşturmayı ve dedikoduyu bırak, işine odaklan. Çok değil şu 2 hafta başarısız olursan şutlanırsın, Başkan da tutunamaz.
    Cevapla
  • Gerçekler 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarih terime 3 sene müsade edip bu adamı 2 haftatada yollarlar sa ozmn yönetimle işimiz var
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupada iyi oynayıp ligde kötü oynamanın kondisyon ile alakası yok. başka birşeyler var takımda. ya yönetim ile terim arasında. ya yönetim ile futbolcular arasında ya da terim ile takım arasında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR