Cenk Ergün: Her iki adaya da aynı yakınlıktayım

Galatasaray'ın eski sportif direktörlerinden Cenk Ergün, Sarı-Kırmızılı ekipte yaklaşan seçim öncesi kendisi ile ilgili çıkan haberler hakkında bir açıklama yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2022 20:57 GÜNCELLEME 27.05.2022 20:57 Galatasaray
Cenk Ergün: Her iki adaya da aynı yakınlıktayım
Cenk Ergün: Her iki adaya da aynı yakınlıktayım

Galatasaray'ın eski sportif direktörlerinden Cenk Ergün, Sarı-Kırmızılı ekipte yaklaşan seçim öncesi kendisi ile ilgili çıkan haberler hakkında bir açıklama yayınladı.

Her iki başkan adayına da eşit uzaklıkta olduğunun belirten Cenk Ergün, "Bu süreçte, bir profesyonel olarak ‘resmi’ bir görevimin ve ‘resmi’ bir sıfatımın olmadığının altını özellikle çizmek isterim." ifadelerine yer verdi.

Cenk Ergün'ün açıklaması şu şekilde:

"Galatasaray’ın seçim sürecinden geçtiği hassas günler yaşıyoruz. Bu seçim gündemi içerisinde adımın transfer haberlerinde ve teknik adam arayışlarında yer almasının yarattığı algı ve bilgi kirliliğinden dolayı bir açıklama yapmak gereği duydum. 

Aksi takdirde gündemle ilgili yaratılan bu durumun, uzun vadede Galatasaray’a zarar vereceğine inanıyorum. Herhangi bir dayanaktan yoksun ve gerçeği yansıtmayan asılsız transfer dedikodularının bu aşamada Galatasaray’ımızın hiçbir unsuruna yarar sağlamayacağını düşünmekteyim. Galatasaray’a hizmet benim için bir gurur kaynağıdır. Galatasaray’a olan sevgim ve bağımla birlikte her zaman onur duyduğum geçmiş hizmet dönemlerimin ve geçmişten bugüne aldığım Galatasaray terbiyemin sonucu olarak, her iki değerli başkan adayımıza da aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıkta olduğumu belirtmek isterim. 

Bu süreçte, bir profesyonel olarak ‘resmi’ bir görevimin ve ‘resmi’ bir sıfatımın olmadığının altını özellikle çizmek isterim. Bilgi, birikim ve deneyimlerimi, gerektiği anda Galatasaray’ın menfaatleri doğrultusunda kullanacağımı bu vesile ile ifade ederim."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    biride bu kimsenin istemediği belhandaya kaç milyon bonservis ödetti bir bakın ahhh ah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR