Babel de Sofiane Feghouli de İstanbul’u bırakmıyor

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Babel ve Feghouli, gelecek sezon da İStanbul'da kalmaya sıcak bakıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2022 10:46 GÜNCELLEME 28.05.2022 19:49 Galatasaray
Babel de Sofiane Feghouli de İstanbul’u bırakmıyor
Babel de Sofiane Feghouli de İstanbul’u bırakmıyor

Yıllık maliyetleri 6.4 milyon Euro olan ve sözleşmesi biten iki ismin hedefi aynı. Galatasaray’da yola devam etmek için yeni yönetimle görüşecek olan Ryan Babel 1.5 milyon Euro’luk indirimi göze aldı. Feghouli ise Başakşehir ve Kasımpaşa’ya sıcak bakıyor.

Galatasaray’da sözleşmesi sona eren iki tecrübeli isim kariyerleri ile alakalı gelecek adına önemli adımlar attı. Kontratlarının tamamlanması ile Galatasaray’da takım bütçesi 6.4 milyon Euro düşerken hem Ryan Babel hem de Sofiane Feghouli, adresleri farklı olsa da İstanbul’da kalmaya devam etmek ve kariyerlerini burada sürdürmek istiyor. Her iki futbolcu da bu anlamda harekete geçecek.

GÖRÜŞECEK

Ryan Babel’in, 11 Haziran’daki seçimin ardından yeni gelecek olan yönetim, başkan ile görüşme talebinde bulunacağı ortaya çıktı. Hollandalı futbolcunun takım arkadaşlarına açık şekilde “Galatasaray’da 1 yıl daha kalmak ve bu takım için mücadele etmek istiyorum” dediği ve bu doğrultuda ücretinde çok ciddi bir indirime gideceği ifade edildi. 35 yaşındaki futbolcunun 2.5 milyon Euro olan ücretinin 1 milyon Euro’ya indirilip futbolu takımda bırakmak istediğini yeni başkana ileteceği belirtildi.

EŞiNE KLiNiK AÇTI

Feghouli ise Galatasaray ile sözleşmesi bitse de İstanbul’da yaşamını sürdürmeye karar verdi. Cezayirli, eşine Yeşilköy’de de bir güzellik, estetik merkezi açtı. Takım arkadaşları da bu açılışa katılırken Feghouli’nin kariyerini Başakşehir ya da Kasımpaşa’da sürdürmeyi düşündüğü belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    euroydan al tlden satin al vay bee tlyle mukavele yapin
    Cevapla
  • Sakarya-Karasu.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da bu parayı kimse vermez ; onun için kalmayı tercih ederler
    Cevapla
  • Çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Babel topu alır yavaş yavaş koşar arkasını dönüp topu saklar falan iğrenç ya . Hepsi gönderilsin yeter artık . Full genç Türk alınsın . Terim de gelmesin yeter . Bunlar onun çöpleri .
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim galatasaraydan gittiyse takıma karşı intikam alacak gibi oynuyor feguli hangi takıma giderse gs eye karşı roket gibi oynayacak merak etmeyin
    Cevapla
  • ens 1 yıl önce Şikayet Et
    selam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR