Fenerbahçe ve Galatasaray Oliveira'nın peşinde!

Porto'nun transfer görüşmeleri için izin verdiği Sergio Oliveira ile Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2022 09:34 GÜNCELLEME 03.07.2022 21:31 Galatasaray
Fenerbahçe ve Galatasaray Oliveira'nın peşinde!
Fenerbahçe ve Galatasaray Oliveira'nın peşinde!

Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde 20 Temmuz'da oynayacağı Dinamo Kiev maçına kadar orta sahaya takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Porto'dan Sergio Oliveira'yı gündemine almıştı. Geçen sezon Roma'da kiralık oynayan, ancak İtalyan ekibinin 12 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmadığı 30 yaşındaki oyuncunun bonservisi için sarı-lacivertlilerin Portekiz kulübüne teklifte bulunduğu belirtilmiş, yabancı kaynaklar Kanarya'nın 4 milyon Euro'luk teklifinin kabul görmediğini iddia etmişti.

Önümüzdeki hafta kritik

Sergio Oliveira'da dün önemli bir gelişme yaşandı. Porto yeni sezon hazırlıklarına başlarken 24 kişilik kadroya Sergio Oliveira'yı almadı ve deneyimli oyuncuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertlilerin Portekizli oyuncu defterini yeniden açtıkları öğrenildi. Fenerbahçe'nin hafta içinde bu transferi bitirmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

Galatasaray rakip oldu

Fenerbahçe, orta sahasına takviye için düşündüğü Portekizli oyuncu konusunda, Porto'nun Oliveira'ya transfer görüşmesi yapma izni vermesinin ardından bu transfer için yeniden umutlanırken, karşısına Süper Lig'den rakip çıktı. Sarı- Lacivertli ekibin ezeli rakibi Galatasaray'ın da Sergio Oliveira'ya talip olduğu iddiaları gündeme geldi. Süper Lig'in büyükleri bir kez daha transferde karşıya karşıya gelirken, kimin süreçten galip çıkacağı merakla beklenmeye başlandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • yeter 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyada 870 bin adet lisanslı profesyonel futbolcu var neden aynı futbolcu peşinde asalaklık yapılır anlamış değilim fenerin elinden veya beşiktaşın veya galatasarayın elinden kaptı kapacak bu kadar basiretsiz yöneticilermi olur bir kulüp başkasının elinden aldığı kaç futbolcudan yarar gördü ? neyin savaşı bu piyasa yükseltmek isteyen menejerlerin kuklası olmaktan bıkmadınızmı?
    Cevapla
  • Anlayın artık 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu menajer oyunlarına acemice gelen başka bir lig var mı dünyada çok merak ediyorum doğrusu.
    Cevapla
  • deli-mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalannnnnnnnnnnnnnn dan kim ölmüşşşşşşşşş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR