Galatasaray’da stopere iki aday!

Stoper transferi yapmak isteyen Galatasaray'da öne çıkan isimler Becir Omeragic ile Andreas Hanche-Olsen oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 10:40 GÜNCELLEME 14.08.2022 10:40 Galatasaray
Galatasaray’da stopere iki aday!
Galatasaray’da stopere iki aday!

Sevilla'nın teklifini kabul etmek istediğini kulübe ileten Victor Nelsson'un ayrılma durumuna karşı yabancı stoper takviyesi için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar, şu ana kadar birçok isimle temas kurdu. Aynı bölgede 7-8 ismi gündeme alan Cim Bom'da, yapılan görüşmeler sonrası 2 oyuncu ön plana çıktı. Teknik heyetin de onayı doğrultusunda Zürich'in 20 yaşındaki 1.87'lik stoperi Becir Omeragic ile Gent'in 25 yaşındaki 1.85'lik stoperi Andreas Hanche-Olsen, Galatasaray 'ın listesinde ilk iki sıraya yükseldi. Her iki savunmacıyla da pazarlıklar devam ediyor.

İkisinden biri bitecek

İki oyuncu arasında Omeragic'in maliyeti daha yüksek. Fakat Sarı-Kırmızılılar, İsviçreli oyuncunun transfer edilmesi halinde, Galatasaray'a hem sahada hem de kısa vadede kasada büyük kazanımlar getireceğini düşünüyor. Olsen ise hem bir takım oyuncusu olmasıyla hem de uygun maliyetiyle dikkat çekiyor. Galatasaray Yönetimi, her iki oyuncuyu da transfere hazır aşamaya getirip, işi sonlandırmak için Nelsson'dan gelecek bonservis bedelini bekleyecek. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Genç oyuncuyu alın almasına ama alıp küçük takımlara kiralık gönderin pişsin sonra takımına kat alıyorsun yedek sonra olmadı hadi git böyle
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    6. olursunuz ancak, boşuna para harcamayın.
    Cevapla
  • Muhamet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceske marcoa gitmeseydi ya
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdülkerim den daha çok böyle hatalar göreceğiz muslerada çok kırmızı kart görür
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nelson'un gitme ihtimali var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR