Kazımcan ve Hamza ilk resmi maçına çıktı

Galatasaray’ın altyapıdan çıkardığı Hamza Akman ile bu sezon Altay’dan transfer ettiği Kazımcan Karataş, Giresunspor maçıyla sarı-kırmızılı formayı ilk kez bir resmi maçta giydi. Hamza Akman ayrıca ilk kez Süper Lig'de oynadı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2022 12:31 GÜNCELLEME 14.08.2022 12:31 Galatasaray
Kazımcan ve Hamza ilk resmi maçına çıktı
Kazımcan ve Hamza ilk resmi maçına çıktı

Spor Toto Süper Lig ’in 2. haftasında Galatasaray evinde Giresunspor ile mücadele ederken, sarı-kırmızılılarda bu yaz Altay’dan transfer edilen Kazımcan Karataş ile altyapıdan çıkan Hamza Akman ilk kez bir resmi maç görev aldı. Hamza Akman ayrıca ilk kez Süper Lig'de bir müsabakada oynadı.

İki futbolcu da mücadeleye yedek başladı. Karataş, müsabakanın 77. dakikasında Patrick van Aanholt’un yerine dahil oldu. Hamza Akman ise karşılaşmanın 83. dakikasında Fredrik Midtsjö’nün yerine oyuna girdi.

İki futbolcu kamp döneminde hazırlık maçlarında oynamıştı. Kazımcan Karataş ve Hamza Akman, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Antalyaspor karşılaşmasının kadrosunda yer almış, oyuna girmemişti. 

İHA

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • DROGBA 1 yıl önce Şikayet Et
    bu takımdan gene bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Myavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    GS. Yine bekleneni veremiyor. Giresun karşısında derli toplu bir görüntü vermedi. Taraftar bu sene de üzülecek.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR